Ο Κατσικόπουλος στο λάκκο του …φουριστάν!

Γράφει ο Μαγια

Ο Κατσικόπουλος, φαίνεται πως δεν αφουγκράζεται το σφυγμό των πατρινών, τουτέστιν, την αγανάκτηση, που είναι διάχυτη σε κάθε γωνιά της πόλης για τη μαύρη κι άραχλη θητεία της απερχόμενης (κλωτσηδόν) δημοτικής αρχής.
Μεταξύ των πρώτων 31 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, που ανακοίνωσε, περιλαμβάνονται αρκετά …επίλεκτα στελέχη του …φουριστάν, τα οποία είναι ταυτισμένα με πρακτικές και συμπεριφορές, οι οποίες έχουν θυμώσει τους πατρινούς. Κουρασμένοι και …ελλιποβαρείς αντιδήμαρχοι, εκφραστές του χθες,  «φιλιπινέζες» του Φούρα, επισκιάζουν τη δυναμική των νέων προσώπων, που δέχτηκαν να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου δημάρχου. Είναι απορίας άξιον, πως ο Κατσικόπουλος, δεν αντιλαμβάνεται τις επιπτώσεις του εναγκαλισμού του με τους εκφραστές του χθες και δεν ανησυχεί για ενδεχόμενο έλεγχο των έργων και των ημερών τους στο Δήμο, όπως επί ...........
παραδείγματι των μελετών, που ανέθεταν σαν …μαρουλόφυλλα, του site και λοιπών έργων πληροφορικής, του δανείου, που συνάφθηκε από τράπεζα στην οποία διευθυντική θέση κατέχει η σύζυγος ενός εξ αυτών, της εκδήλωσης των «χαρλεάδων», των πρόσφατων έργων ασφαλτόστρωσης των δρόμων κ.ο.κ.
Μέχρι και η Βίβιαν Σαμούρη, δημοτική σύμβουλος του Φούρα, με δήλωσή της κατηγορεί τον Κατσικόπουλο, για τον εναγκαλισμό του με τα ακραία στοιχεία του …φουριστάν, που είναι συνυπεύθυνα για τη στασιμότητα της πόλης.
Ουσιαστικά ο Κατσικόπουλος, …επιβεβαιώνει με τις πρώτες επιλογές του την πρόσφατη δημοσκόπηση της VPR-C, η οποία σηματοδοτούσε ήττα του στο β΄ γύρο από τον Γ. Δημαρά (ΣΥΝ και ΔΑ)