ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΟΤΕ

Καρ. Αν - Θεσσαλονίκη
 
Θα ηθελα να σας ενημερωσω σχετικα με την απαραδεκτη πρακτική που ακολουθει ο ΟΤΕ προκειμενου να αυξησει τους πελατες και τις πωλησεις του. Ειχα μια τηλεφωνική γραμμη στο σπιτι που διεμενα με την πρωην συζηγο μου και την οποια διατηρησα παρα το διαζυγιο γιατι ηταν ο μονος τροπος να επικοινωνω με τα παιδια μου. Προσφατα ανακαλυψα οτι ο ΟΤΕ εκανε συμβαση conn-x στην τηλεφωνικη μου γραμμη χωρις την δικη μου συγκαταθεση, χωρις να με ενημερωσει και χωρις να εχω υπογραψει οποιοδηποτε συμβαση. Τηλεφώνησα στον ΟΤΕ και κανεις δεν μου εξηγουσε πως εγινε αυτη η συμβαση χωρις δικη μου ενημερωση και γνωση. Κατοπιν ο κ. Λυμπεροπουλος απο τα κεντρικα του ΟΤΕ (Αθηνα) με πηρε τηλεφωνο και σαφεστατα μου ειπε οτι "Ναι ειναι παρανομο αυτο που εγινε αλλα τι θα κανεις; Εγω ειμαι ο........... ΟΤΕ και δεν μπορεις να μου κανεις τιποτε!"
Αυτη η λογικη με εχει κανει εξω φρενων. Χρησιμοποιηθηκε το ονοματεπωνυμο μου και το ΑΦΜ μου (που ειναι προσωπικα δεδομενα) και ειναι περα για περα παρανομο απο την κ. Σ. Παν. και ο ΟΤΕ το εκανε δεκτο με πλαστες υπογραφες μονο και μονο για να κερδισει εναν επιπλεον πελατη.
Επειδη θα κινηθω δικαστικα ζητησα εγγραφως απο τον ΟΤΕ ολα τα αποδεικτικα της συγκεκριμενης συμβασης και αρνουνται να μου τα παραχωρήσουν. Και ο λογος ειναι επειδη γνωρίζουν οτι εχουν πραξει παρανομως, δεν θελουν να μπλεξουν. Οποτε και δεν τα δινουν.
Πως ενας πολιτης μπορει να προστατευσει τα συμφεροντα του;
Πως ειναι δυνατον η κ. Σ. Παν. να κανει συναλλαγες και συμβασεις που αφορουν
χρημα στο ονομα καποιου άλλου; Κι αν οι λογαριασμοι παραμεινουν ανεξοφλητοι απο την κυρια ποιος μπλεκει;
Ο ΟΤΕ δεν θα επρεπε να το ελεγξει καλυτερα και να προστατευσει τα δικα μου συμφεροντα; Ολα θυσιαζονται στο βωμο την "πωλησης";   
Αυτος ειναι ο ΟΤΕ "κολοσσος" της παρανομιας! Δρα και χωρις την υπογραφή σου.