Στη Μυτιλήνη ο Δημήτρης Ρέππας


Ο υπουργός αναφέρθηκε στα έργα που γίνονται στο βόρειο Αιγαίο

Κυβερνητικό κλιμάκιο αποτελούμενο από τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρη Ρέππα, τον υπουργό Αναπληρωτή Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Νίκο Σηφουνάκη, τον υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Μαγκριώτη, το γενικό γραμματέα Αιγαίου Νησιωτικής Πολιτικής Δημήτρη Χαλκιώτη και το γενικό Γραμματέα Δημοσίων Έργων Γ. Οικονομίδη, πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας στη Μυτιλήνη έδρα της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής...

Το κυβερνητικό κλιμάκιο είχε συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων, τη γενική γραμματέα βορείου Αιγαίου, το νομάρχη Λέσβου και άλλους ενώ σήμερα το πρωί, το κλιμάκιο πραγματοποίησε αυτοψία στο οδικό έργο Λάρσος - Καλλονή, που ήδη εκτελείται, καθώς και στον οδικό άξονα Καλλονής - Σιγρίου, όπου έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες και το όλο έργο εντάσσεται στο ΕΣΠΑ.

Ο Δ. Ρέππας σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στη Μυτιλήνη αναφέρθηκε στα έργα στο βόρειο Αιγαίο, που θα ενταχθούν στο θεματικό πρόγραμμα του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Τέλος, ο Δ. Ρέππας σε δηλώσεις του μεταξύ των άλλων ανέφερε:

«Το ενδιαφέρον μας για τα νησιά του βορείου Αιγαίου αποδεικνύεται από τις προτεραιότητες που δίνουμε στην ένταξη στο θεματικό πρόγραμμα του υπουργείου των σημαντικών έργων που παρουσιάσαμε σήμερα στην έδρα της γενικής γραμματείας Αιγαίου. Ήταν ωφέλιμη η επί τόπου αυτοψία που πραγματοποιήσαμε στον οδικό άξονα Καλλονής-Σιγρίου όπου επιβεβαιώθηκε η ανάγκη κατασκευής του».

http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/44293/sti-mutilini-o-dimitris-reppas-/