Εμεινε όρθια η Εθνική στη Κροατία


. Η ελληνική ομάδα με το 0-0 στο «Μάξιμιρ» του Ζάγκρεμπ, παρέμεινε στο παιχνίδι της πρόκρισης.
Ουσιαστικά, ο Φερνάντο Σάντος, επεδίωξε να μη δεχτεί γκολ και αυτό το κατάφερε. Η ελληνική ομάδα  με εξαιρετική αλληλοκάλυψη πήρε σχεδόν άριστα στην αμυντική λειτουργία, αφού απειλήθηκε ελάχιστα από τους Κροάτες. Ουσιαστικά, η σημαντικότερη στιγμή για τους γηπεδούχους ήταν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν από σέντρα του Πράνιτς, ο Εντουάρντο σούταρε αλλά ο (κορυφαίος της εθνικής), Παπασταθόπουλος πρόλαβε και έβαλε το σώμα του.

Στην εξέλιξη της φάσης, είχαμε κόντρα από την ελληνική ομάδα, αλλά ο Σαμαράς, επιχείρησε να τα κάνει όλα μόνος του και το σουτ που έκανε ήταν εύκολη υπόθεση για τον Ρούνιε. Ο Σαμαράς  είχε κι άλλη μιά καλή φάση για την..........ελληνική ομάδα στο 18' αλλά το σουτ πέρασε λίγο άουτ. Ο Σηφάκης, είχε δύο καλές επεμβάσεις σε σουτ των Μόντριτς (5' ) και Ράκιτιτς (59' ), ενώ στο 88' είχε άσχημη άξοδο ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, όμως,  το ίδιο άσχημη ήταν και η κεφαλιά του Εντουάρντο.           

Ο Φερνάντο Σάντος, χρησιμοποίησε στο αριστερό άκρο της άμυνας τον Τζαβέλα στη θέση του τραυματία Σπυρόπουλου, ενώ δεξιά προτίμησε τον Βύντρα, αντί του Σεϊταρίδη. Στο κέντρο της άμυνας ήταν οι Α.Παπαδόπουλος και Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης και Τζιόλης τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες στη μεσαία γραμμή ήταν οι Τοροσίδης,Σαμαράς και Καραγκούνης, με μοναδικό επιθετικό τον Σαλπιγγίδη.    

Ο διαιτητής  Κλάους Μπο Λάρσεν (Δανία) έδειξε κίτρινη κάρτα στους  Ράκιτιτς, Σρνα - Τοροσίδη, Τζαβέλλα, Παπασταθόπουλο.

Κροατία:  Ρούνιε, Σρνα, Στρνιτς, Σίμουνιτς, Τσόρλουκα, Βουκόγεβιτς (57' Ράκιτιτς), Κράνιτσαρ, Πράνιτς, Μόντριτς, Πέτριτς (46' Γέλαβιτς), Ολιτς (73' Εντουάρντο).
Ελλάδα: Σηφάκης, Βύντρα, Τζαβέλλας, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Κατασουράνης, Τζιόλης, Τοροσίδης (93' Σεϊταρίδης), Καραγκούνης (70' Νίνης), Σαμαράς, Σαλπιγγίδης (59' Γκέκας).