Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός 5-1 (Τελικό)



 Τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή, με τον Παναθηναϊκό να μην αποφεύγει την βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα με 5-1.
93' ΓΚΟΟΟΛΛΛ για την Μπαρτσελόνα με τον Ντάνι Άλβες! Ο Βραζιλιάνος έπαιξε ωραία το 1-2 με τον Μέσι, ο τελευταίος έσκαψε για τον Άλβες που με ωραία κεφαλιά κέρδισε τον Τζόρβα και διαμορφώνει το τελικό 5-1. Χάθηκε η μπάλα γι' άλλη μια φορά...
Τρία θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων, που έχουν ήδη ξεκινήσει... 

Έχουν ρίξει ταχύτητα οι Καταλανοί, έχουν ηρεμήσει κάπως οι "πράσινοι" αμυντικοί
 
86' Πρώτη κίτρινη κάρτα στο ματς για τον Καραγκούνη που σταμάτησε αντικανονικά τον Ινιέστα.
83' Μεγάλη ευκαιρία για τον Μέσι να κάνει το χατ τρικ, αφού το σουτ του διώχνει και πάλι ο Τζόρβας. 

Τελευταία αλλαγή και για τον Νιόπλια. Ο Νίνης παίρνει τη θέση του Λέτο. 

Τρίτη και τελευταία αλλαγή για την Μπαρτσελόνα. Ο Μαστσεράνο στη θέση του Τσάβι. 
79' ΓΚΟΟΟΛΛΛ για την Μπαρτσελόνα με τον Πέδρο! Ο Μπόγιαν έβγαλε τρομερή μπαλιά για τον Μέσι, εκείνος κάνει το σουτ από πολύ πλάγια θέση και η μπάλα αφού χτυπά στο δοκάρι του Τζόρβα δύο φορές καταλήγει στα δίχτυα από τα πόδια του Πέδρο. 

76' Δεύτερη αλλαγή και για την Μπαρτσελόνα. Ο Μιλίτο παίρνει τη θέση του Πικέ. 

72' Ο Λούις Γκαρσία επιστρέφει στο "Καμπ Νόου" παίρνοντας τη θέση του Γκοβού. Καταχειροκροτήθηκε ο Καταλανός του Παναθηναϊκού.  

70' Πρώτη αλλαγή και για την Μπαρτσελόνα. Ο Μπόγιαν παίρνει τη θέση του Βίγια.


67' Καλή στιγμή για την Μπαρτσελόνα. Ο Αμπιντάλ έβγαλε παράλληλη πάσα από τα αριστερά, όμως ο Βίγια δεν καταφέρνει να βρει την μπάλα και να την στείλει στα δίχτυα. 

Πρώτη αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Καραγκούνης παίρνει τη θέση του Κατσουράνη. 

59' Καταπληκτική πάσα του Μέσι για τον Πέδρο, όμως ο Ισπανός θα καθυστερήσει και ο κίνδυνος απομακρύνεται για τον Παναθηναϊκό. 

55' Χαμένο πέναλτι από την Μπαρτσελόνα! Κακή εκτέλεση από τον Μέσι, ο Τζόρβας δεν δυσκολεύεται να πέσει και να μπλοκάρει την μπάλα με δεύτερη προσπάθεια. 

50' Μακρινό συρτό σουτ του Βίγια, η μπάλα χτυπά στο πόδι του Μπουμσόνγκ και καταλήγει κόρνερ. Λίγο έλειψε να μπει το αυτογκόλ. 

46' Αρχίζει το δεύτερο ημίχρονο.
__
45' Τέλος πρώτου μέρους.
44' ΤΟ 3-1 Μέσι και Πέδρο έπαιξαν το "ένα-δύο", ο πρώτος βρέθηκε σε θέση βολής και έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Τζόρβα.

45' Τέλος πρώτου μέρους. 
33' ΤΟ 2-1 Κόρνερ του Τσάβι, κεφαλιά του Μπουσκέτς και ανενόχλητος ο Βίγια σκόραρε.
22' ΑΜΕΣΩΣ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ 1-1 ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙ ( Τραγικό λάθος στην άμυνα του Παναθηναικού)
 20' ΓΚΟΛΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ 1-0 ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΟΒΟΥ
17' Ο Ινιέστα πέρασε τρεις αμυντικούς του Παναθηναϊκού και βγήκε απέναντι από τον Τζόρβα, αλλά πριν πλασάρει, τον πρόλαβε ο Καντέ
14' Ο Τσάβι βρήκε δεξιά τον Άλβες, αυτός πάσαρε με τη μια στον Βίγια, το σουτ του οποίου πέρασε άουτ.

11' Σουτ του Μέσι, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Τζόρβας.
5' Από σύγχυση στην άμυνα του Παναθηναϊκού, ο Βίγια βγήκε τετ α τετ με τον Τζόρβα, ο τελευταίος απέκρουσε το σουτ του, και στην επαναφορά, σε κενή εστία ο Βύντρα πρόλαβε τον Τσάβι.
2' : Πρώτη ευκαιρία του ματς για την Μπαρτσελόνα! Ο Πέδρο μπαίνει από δεξιά στην περιοχή, σεντράρει για τον Μέσι, όμως η κεφαλιά που πιάνει εκείνος, αποκρούεται από τον Τζόρβα3
 
EΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ
Ο Παναθηναϊκός πέφτει από την πρεμιέρα κιόλας στα… πολύ βαθιά του Champions League, αλλά μια εμφάνιση από το μεγάλο του ευρωπαϊκό παρελθόν μπορεί να τον βγάλει σώο από την «καταιγίδα» του «Καμπ Νου»! ...

Με οδηγό την Έρκουλες και συνταγή… Μιλάνου, οι «πράσινοι» θα κυνηγήσουν εκείνο που για ελάχιστες ομάδες δε μοιάζει με όνειρο στην έδρα των «μπλαουγκράνα».