US of ALBANIA

Ελλην Φορολογούμενος

Όλα άρχισαν το μεσημέρι της Πέμπτης όταν νεαροί από την Αυλώνα φέρεται να ζήτησαν το λόγο από ομογενείς επειδή αυτοί μιλούσαν ελληνικά (ακούς εκεί να μιλάνε ελληνικά; ) Οι Αλβανοί επέστρεψαν το ίδιο βράδυ στη Χειμάρα και μετά από διαπληκτισμό, ένα από τα αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν, έπεσε πάνω στη μηχανή του Αριστοτέλη Γκούμα με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.
Τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης και η αστυνομία έκαναν λόγο για ατύχημα, (χωρίς να καλέσουν κανένα αυτόπτη μάρτυρα ,έως τώρα ) ωστόσο φίλοι του Αριστοτέλη υποστηρίζουν πως επρόκειτο για εκούσια ενέργεια.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου που πάτησε τον άτυχο Αριστοτέλη, Ilir Mukaj, δήλωσε στο δικαστήριο πως πρόκειται για τροχαίο ατύχημα (με υπαιτιότητα μάλιστα του φονευθέντος).

Ο αλβανικός εθνικισμός στα Βαλκάνια από ότι φαίνεται δεν εκπλήρωσε τους στόχους του ακόμα κατά μια μερίδα Αλβανών πολιτών αλλά και......... πολίτικων Στην Αλβανία μεγάλο μέρος της πνευματικής και πολιτικής ελίτ έχει αρχίσει να γοητεύεται από την ιδέα όχι της «Μεγάλης Αλβανίας».

Οι Αλβανοί έχουν και αυτοί μικρή μνήμη σαν κι εμάς , αφού εξέλεξαν ηγέτη της χώρας τον Μπερίσα , τον πρώην γιατρό του Χότζα, φερόμενος και ως εμπλεκόμενος και στο σκάνδαλο με τις πυραμίδες που ταλάνισε την χώρα, επανήρθε φλερτάροντας και με τα ακραία στοιχεία που ονειρεύονται μεγάλες Αλβανίες και άλλες τέτοιες φαιδρότητες .