κάποια ψήγματα ευφυΐας ... έχουμε !

Ελλην Φορολογούμενος

Ακουστέ ειρωνεία για πόσο ζώα μας έχουν :
( ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 31/7/2010)
Για τις τραγικές συνέπειες της συνεχιζόμενης απεργίας των φορτηγών και των βυτιοφόρων στην αγορά και στον τουρισμό κάνουν λόγο τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, επισημαίνοντας τη δυσχερή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα.
Στην καρδιά της τουριστικής περιόδου λίγο πριν τις 15 Αυγούστου ο τουρισμός υφίσταται βαρύ πλήγμα καθώς ο συγκεκριμένος κλάδος αυτή τη στιγμή θεωρείται ο πιο προσοδοφόρος της ελληνικής οικονομίας, σημειώνει το Γαλλικό Πρακτορείο.
Στους 35 τόνους ροδάκινων αξίας 20 εκατομμυρίων ευρώ που θα καταλήξουν στα σκουπίδια εάν δεν βρεθεί άμεσα λύση αναφέρεται η βρετανική εφημερίδα The Guardian.


Οι απεργίες πληγώνουν σοβαρά τον ελληνικό τουρισμό ενώ αντιθέτως οι καθημερινές παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου από τα αεροπλάνα του κουμπαρούλη (του φιλαράκου και του καρντάση που υποφέρει από το κεφαλικό κατεστημένο , τον καημένο!! ), προσελκύουν τουριστικό ρεύμα από τουρίστες που αρέσκονται στις … αερομαχίες .
Είπαμε είσαστε πανέμορφοι , πανάξιοι και πανέξυπνοι , αλλά αναγνωρίστε και σε μας κάποια ψήγματα ευφυΐας μην μας ταΐζεται μ@λ@κίες … τις καταλαβαίνουμε!