Παράσταση παραδοσιακού χορού η lap dancing;

Γράφει ο Insider

Αντιμέτωπος με νέες "ροζ" καταγγελίες βρίσκεται ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο 73χρονος πολιτικός λέγεται ότι παρακολούθησε "πριβέ" παράσταση αισθησιακού lap dancing από έξι χορεύτριες κατά την διάρκεια της πρόσφατης επίσημης επίσκεψης του στην Βραζιλία.

Συνεργάτες του Μπερλουσκόνι χαρακτηρίζουν τις αποκαλύψεις "αβάσιμες", υποστηρίζοντας ότι ο πρωθυπουργός παρακολούθησε "παραδοσιακούς χορούς". Το πρωθυπουργικό γραφείο του "Καβαλιέρε" αναγκάσθηκε να προχωρήσει στην διάψευση των πληροφοριών που δημοσιεύθηκαν σε ενημερωτικά site της Βραζιλίας.

Ένα από αυτά, δημοσίευσε συνέντευξη της Αλεσσάνδρα Βαλένκα (φωτογραφία) που όπως υποστηρίζει πληρώθηκε πάνω από .....
1.000 ευρώ για να συμμετάσχει στο show που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει ο Μπερλουσκόνι.

Η 28χρονη Βαλένκα δήλωσε: "Μας κάλεσαν και μας είπαν ότι επρόκειτο για μια πρόταση για τηλεοπτικό show για την Ιταλία. Μας είπαν ότι [ο Μπερλουσκόνι] ήθελε να δει πως χορεύουμε".

Το show λέγεται ότι έγινε την περασμένη Δευτέρα στο ξενοδοχείο Tivoli στο Σάο Πάολο μετά τις συναντήσεις που είχε ο κ. Μπερλουσκόνι με τον πρόεδρο της Βραζιλίας Λούλα ντα Σίλβα.

Η Βαλένκα πρόσθεσε ότι το lap dance show διήρκησε 12 λεπτά. "Μετά έφυγα αλλά γνωρίζω ότι το πάρτι κράτησε όλη την νύχτα", είπε.

Ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου στην Ρώμη αναφέρει ότι ο κ. Μπερλουσκόνι παρέστη το συγκεκριμένο βράδυ σε εκδήλωση με βραζιλιάνους επιχειρηματίες. "Μεταξύ των εκδηλώσεων που έλαβαν χώρα υπήρχε και μια σύντομη επίδειξη παραδοσιακών τοπικών χορών".

Insider