ΟΙ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΙ


ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ


Τι τσαμπιόνια ήτανε αυτά ρε φίλε μου?.. 9 εκατομμύρια ο συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ, που είχε 13- φτου φτου γρουσουζιά - λογαριασμούς και δηλώνει ότι του τα κατέθεταν φίλοι του. που παίζαν στο χρηματιστήριο και δεν είχαν δικούς τους λογαριασμούς, ενώ εκείνος ως καλόβολος και ψυχοπονιάρης τους διευκόλυνε!!!... Αυτό γιατί μας μυρίζει φούμο?. Και γιατί κρύβονται οι ανώνυμοι καταθετες και δεν έχουν πάρει μέχρι τώρα πίσω τα χρήματα τους?. Ο συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ λειτουργεί σαν ιδιωτική τράπεζα?. Αυτό επιτρέπεται?. Ή γενικώς μας εμπαίζει ο χαρτογιακάς συνδικαλιστής που νομίζει ότι τα πράγματα είναι όπως την εποχή του κουρασμένου και ότι δεν έχουμε χρεωκοπήσει ΚΑΙ εξαιτίας τέτοιων φαινομένων?. Νεοελληνέζικες δικαιολογίες για ανθρώπους που κοιτούν το υπερπέραν και όχι για εργαζόμενους και συνταξιούχους που τους κόβουν συντάξεις και μισθούς.

Εμ η άλλη η διευθύντρια επί .....υπουργίας Αβραμόπουλου?. Πέφτουλας σε 31 επιτροπές!. Τυπική ελεεινίδα. 31 επιτροπές .Όθεν αναλυτικότερα: 7 μήνες έχουν 31 μέρες, 4 μήνες έχουν 30 μέρες, και ο κολοβός Φλεβάρης έχει 28. Αν υποθέσουμε ότι το άπαιχτο αυτό κελεπούρι του Δημοσίου έπαιρνε μέρος, σε ρυθμό ρελαντί, δηλαδή σε 1 επιτροπή κάθε μέρα και όχι περισσότερες , πότε προλάβαινε να δουλεύει για τα διευθυντικά της καθήκοντα στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας, τον οποίο κλήθηκε να υπηρετείμε όρκο στο Ελληνικό Σύνταγμα?. Πότε προλάβαινε να ελέγχει τα πιράνχας της Υγείας ή δεν τα έλεγχε και αυτά έκαναν πάρτι?. Ποιός την αντικαθιστούσε στην διευθυντική της θέση, γιατί με 31 επιτροπές δεν προλαβαίνεις να κάνεις το παραμικρό για τη θέση ευθύνης που κατέχεις.. Πότε έκανε διακοπές?. Δούλευε και τις αργίες?. Ή γενικώς μας δουλεύει, που είναι εξόφθαλμο γεγονός, καθώς οι υψηλά ιστάμενοι του υπουργείου Υγείας, της έκαναν πλάτες αυτής της θεάς του κόμματος για να μετέχει σε όλες αυτές τις επιτροπές, και δεν την σταμάτησαν ως όφειλαν. Πάλι καλά που γλύτωσε το collapsus, με τέτοιους ασφυκτικούς ρυθμούς εργασίας η εν λόγω υπάλληλος, και δεν έχασε το κόμμα της την ψήφο της...

Άντε συμπατριώτες εις υγείαν ημών των αλαφροϊσκιωτών που την πληρώναμε και θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε γενικώς και ασυστόλως.