ε όχι και καθάρματα


Σε άρθρο του γαλλικού περιοδικού «Marianne», ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής συγκαταλέγεται στα «επτά καθάρματα της κρίσης» που πλήττει την Ευρώπη. Ο Κ. Καραμανλής χαρακτηρίζεται ως ο «δημιουργός της ελληνικής τραγωδίας», ενώ εμείς ως Έλληνες που ξέρουμε από τραγωδίες , γνωρίζουμε πως ένα δράμα θέλει έναν συγγραφέα , έναν σκηνοθέτη ,έναν σκηνογράφο αλλά και έναν θίασο .
Αυτό είναι η ευλογία αλλά και το δράμα της φυλής μας , είμαστε ένα έθνος στενά συνυφασμένο με την τραγωδία.
Κανένας Γάλλος δεν μπορεί και δεν δικαιούται να αποδίδει ευθύνες και να καθυβρίζει Έλληνα με την σύμφωνη γνώμη μου , έστω αυτός κι αν είναι ο Κωστάκης.
Τους Κωστήδες και τους Γιώργηδες θα τους βρίζω θα τους σχολιάζω θα τους κρίνω οπότε και όπως θέλω εγώ , Εγώ που πληρώνω το τίμημα των επιλογών μου !
Άρα άστοχο το αρθράκι του......... Γάλλου δημοσιογράφου , αν ψάχνει για να βρει καθάρματα ας τα ψάξει εκεί στη χώρα του και στις άλλες χώρες στη γειτονία του, είμαι σίγουρος ότι θα βρει περισσότερα από εφτά καθάρματα .

ΥΓ είμαι ο τελευταίος που θα υπερασπιζόταν τον Κωστάκη , αλλά δεν ανέχομαι να με κοροϊδεύουν και να μας φτύνουν τα λαμογια , φτάνει πια !