ΓΥΠΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ

Γράφει η Ολγα Γεριτσίδου

Στο σύνολο των τελευταίων μου άρθρων και ιδιαιτέρως στο περί ‘προπολεμικής περιόδου’ είχα ήδη περιγράψει και προείπει την κατεύθυνση, τοποθέτηση και χαρακτήρα της άκρως προδοτικής κυβέρνησης – μάστιγας και του συνόλου της συμβιβασμένης και εξ ίσου μειοδοτικής βουλής που ωθεί τόσο την χώρα όσο και τους ίδιους τους Πολίτες στην καταστροφή. Στο σημερινό μου άρθρο και στα πλαίσια της παροχής περαιτέρω ενδείξεων – αποδείξεων που θα στηρίξουν αυτό που κάθε κοινωνικός αναλυτής που σέβεται τον εαυτό του βλέπει με βάση επιστημονικά στοιχεία, θα δείξω την στυγνότητα της γκαιμπελιστικής προπαγάνδας που επιστρατεύει το σύνολο του τρέχοντος πολιτικού σκηνικού ( με επικεφαλή τον δικομματισμό ), και πώς χύνεται στην κυριολεξία αίμα για έναν και μόνο σκοπό :
την παραμονή μίας συγκεκριμένης κοινωνικής υποομάδας στην εξουσία και την επίτευξη ελέγχου και κατεύθυνσης της Λαϊκής μήνης προς όφελος της κοινωνικής αυτής υποομάδας.

Για αποφυγή παρεξηγήσεων ορίζω την κοινωνική υποομάδα ως το σύνολο των ενεργών πολιτικών και των προγόνων τους, τους μεγαλοεπιχειρηματίες – μεγαλοβιομήχανους / εφοπλιστές / τραπεζίτες οι οποίοι ανέκαθεν βρίσκονται υπεράνω των νόμων και με την ασπίδα των κυβερνητικών δύο μέτρων και δύο σταθμών, συμπεριλαμβανομένων και των διαχειριστών ΜΜΕ και των προβαλλομένων μέσω των ΜΜΕ επιστημόνων / ‘ειδικών’ που αποδεδειγμένα συμβάλλουν στην και ευθύνονται για την κατάντια όλων των πτυχών της καθημερινότητας μας, από τα δημοσιονομικά / οικονομικά έως την υγεία και την εκπαίδευση / παιδεία.

Είναι σαφές ότι ο Λαός έχει αποσύρει όχι μόνο την εμπιστοσύνη του στην τωρινή κυβέρνηση αλλά δείχνει ευθαρσώς την κατακραυγή του με κάθε ευκαιρία. Υπάρχει απειθαρχία και έκδηλη αντιδραστικότητα η.........
οποία εκφράζεται όχι μόνο με ύβρεις ή υποσχέσεις μαυρίσματος στις επόμενες εκλογές αλλά και με νομικές κινήσεις.

Τι κάνει η υπηρεσιακή κυβέρνηση ολοκληρωτικού καθεστώτος ; ( συμπολίτευση – αντιπολίτευση, όλοι μαζί )

Επιστρατεύει τους εντεταλμένους του προπαγανδιστές των ΜΜΕ εντός και εκτός της χώρας να επιτεθούν στον Λαό ακριβώς όπως κάποιος που δεν έχει επιχειρήματα αλλά με τραμπουκισμό μόνο προσπαθεί να επιβάλλει την θέληση του στον αντίπαλο :

Διασύρει τους Έλληνες εγχωρίως και διεθνώς ονομάζοντας τους τεμπέληδες και καλοπερασάκηδες και κλέφτες, ισχυριζόμενη ότι μέχρι τώρα ζούσαμε ‘την μεγάλη ζωή’ του ‘νεοέλληνα’ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 1985 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΣΤΥΓΝΟΤΕΡΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ, ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ, ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟ, την ραχοκοκκαλιά δηλαδή της Ελληνικής Οικονομίας σε ικανό βαθμό .

Προσπαθεί να επιρρίψει το φταίξιμο για ένα ασαφές χρέος που ποτέ δεν μειώνεται αλλά όλο αυξάνεται ( αφού έχει δηλωθεί παντοιοτρόπως ότι τα στοιχεία των δημοσιονομικών / οικονομικών είναι ανακριβή και στην ουσία χαλκευμένα, γιατί να πιστέψουμε ότι η θλιβερή εικόνα του τεράστιου χρέους που μας παρουσιάζουν κυβέρνηση και Ε.Ε. είναι τώρα αληθής ; ποια τεκμήρια και αποδείξεις έχουν ως τώρα παρουσιάσει σε εμάς τον Λαό ; ) στους Έλληνες, αποσιωπώντας ΤΙΣ ΜΙΖΟΘΥΕΛΛΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗ ΡΑΛΛΗ – ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ, ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ, ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ( ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΕΩΣ ΤΟΝ ΚΟΣΚΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ ΓΕΡΝΟΥΝ ).

Αλήθεια ποιος θυμάται ότι όλοι αυτοί, και ο Καραμανλής και ο Παπανδρέου και ο Μητσοτάκης και αρκετοί άλλοι, έχουν προσαχθεί και παραπεμφθεί στο ειδικό δικαστήριο ακριβώς για τέτοια οικονομικά εγκλήματα Εσχάτης Προδοσίας ; ( το ότι αθωώθηκαν με μεθοδεύσεις και χαριστικά ή δεν τελεσιδίκησαν ποτέ / τέθηκαν στο αρχείο δεν σημαίνει τίποτα άλλο εκτός του ότι η κλίκα τους και η συμμορία τους έχει αδιαφανώς πιάσει όλα τα πόστα – δικλείδες ασφαλείας της Δημοκρατίας μας. )

Αυτοί λοιπόν οι εγκληματίες έρχονται τώρα ως πολιτικοί γάϊδαροι να πουν εμάς τους πετεινούς « κεφάλες ».

Και πώς δικαιολογούν το φαινόμενο μέσω των προπαγανδιστικών παραθύρων των ΜΜΕ οι τωρινοί Τσολάκογλου – Παπαδοπουλαίοι – Ράλληδες ;

Δια στόματος Λοβέρδου σε δελτίο : « ο λαός σηκώνει τα βάρη και οι επιχειρηματίες αναλαμβάνουν την ανάπτυξη ».

Μετάφραση : ο λαός ως ζώο είναι προς εκμετάλλευση και άρμεγμα και όταν στερέψει τον σφάζουμε και εμείς, οι μεγαλοεπιχειρηματίες – πολιτικοί – εφοπλιστές – γόνοι – επώνυμοι, υποσχόμαστε ότι θα αυξηθούμε και θα πληθυνθούμε από την κατανάλωση του λαού.

Και επειδή ο Λαός, τόσο ο Ελληνικός όσο και διεθνώς πλέον δεν δέχεται να σφαγιασθεί για την τροφή και την αύξηση του πάχους των δυναστών του, επιστρατεύονται κάθε είδους παπαγαλάκια με εμφανές συμφέρον ( εάν δούμε τις απλές συγγένειες και κουμπαριές των επικεφαλής παπαγάλων τύπου Τρέμη, Χατζηκονικολάου, Τσίμα, Καψή, Πρετεντέρη, Μακρή, Κύρτσου, κλπ ) για να εξαπολύσουν με περισσό θυμό και επιβολή γκεσταπίτικη την διαταγή στον Λαό να υποταχθεί, διότι αν δεν το κάνει θα είναι βάρβαρος και ηθικός αυτουργός δολοφονιών.

Και φτάνουμε λοιπόν στο αίμα που χύνουν τώρα, όπως το έχυσαν και σε παλαιότερες εποχές, για να περάσουν με το γνωστό ταχυδακτυλουργικό κόλπο της αποπροσανατολισμού της προσοχής αυτά τα οποία με κανέναν άλλον τρόπο δεν θα μπορούσαν να επιβάλλουν. Το ότι πολλές φορές τα θύματα είναι και μέλη της συμμορίας τους δεν έχει καμμία απολύτως σημασία διότι ανάμεσα σε μαφιόζους το αλληλοσκότωμα όταν χρειάζεται είναι μέσα στο πρόγραμμα, καθώς και η άμεση εκμετάλλευση του σκοτωμού αυτού.

Έτσι, σκοτώθηκε ο Μπακογιάννης ( η ξαναπαντρεμένη χήρα του ακόμα εξαργυρώνει το όνομα του ) και απεφεύχθη μία δίκη που θα τραβούσε την προσοχή στο δίκτυο Ν.Δ. – Μητσοτάκηδων με τους αντίστοιχους πράσινους ( ΠΑΣΟΚ – Παπανδρέου ) στην ατέλειωτη υπεξαίρεση και κατασπατάληση δημοσίου χρήματος ( βλέπε Ταμεία, εισφορές, φόροι, κλπ ) που κατέληγε στις τσέπες τους.

Η δίκη Παπανδρέου έκλεισε «διότι είχε χάσει το ενδιαφέρον της» με τον θάνατο Κουτσόγιωργα για τον οποίον μάλιστα είπαν και ανοιχτά ότι πλήρωσε το όλο θέμα με τον θάνατο του. Ο δε άλλος πολύ σημαντικός για την υπόθεση Παναγιώτης Ρουμελιώτης δεν παραδόθηκε στην δικαιοσύνη από την Ε.Ε. που τον κάλυψε.

Ταυτόχρονα έχουμε χύσιμο αίματος του Λαού σε διαδηλώσεις ( βλέπε Καλτεζά, θύματα Marfin, κλπ ) ή σε ανύποπτο χρόνο για να δειχθεί με τον πλέον τρανταχτό τρόπο στον Λαό ότι εάν μπλέξεις με το κράτος θα σε ‘φάει’ ( βλέπε ζαρντινιέρα, Γρηγορόπουλος, κλπ ).

Και πάλι μέσω των ΜΜΕ τα θύματα παρουσιάζονται ως ένοχοι μετά από τα κροκοδείλια δάκρυα του πρώτου σόκ και αυτοί που χαίρουν πραγματικής προστασίας και ατιμωρησίας είναι οι θύτες. Όταν αυτό δεν πιάνει άμεσα υπάρχουν και τα ‘τρομοκρατικά’ εξισορροπιστικά χτυπήματα με πιθανότατα ανύποπτους ενστόλους – στόχους με ατελή εξοπλισμό και εκπαίδευση ή με τόσο εξόφθαλμη αμέλεια και ηλιθιότητα που θα συζητιόταν ως ‘κενό στην πλοκή’ σε μία οποιαδήποτε αστυνομική ταινία ( βλέπε επίθεση στο ΑΤ Αγ. Παρασκευής, εκτελέσεις / τραυματισμοί μεμονωμένων αστυνομικών, βομβιστικό στη ΓΑΔΑ ) .

Τα κρούσματα πολλά και το ίδιο και η αναλγησία και στυγερότητα ατόμων που τώρα εμφανίζονται ως ‘ηγέτες’ ( θυμάται κανείς τον παγερό Τσοχατζόπουλο μπροστά στην χαροκαμένη μάνα που χτυπιόταν διότι της έφεραν το παιδί της από τον στρατό χωρίς όργανα σε ένα κουτί ή την σοκαριστική συμπεριφορά Παπουτσή μαζί με το Σφηνιά όσον αφορά το ναυάγιο Σάμινα ; ), και που έχουν δείξει με κάθε τρόπο ότι για αυτούς ο Λαός δεν είναι παρά μόνο μία άμορφη αναλώσιμη μάζα.

Δεν έχω καν αναφερθεί σε περιπτώσεις όπως τους πεσόντες στα Ίμια και τον χαρακτηρισμό των Ελλήνων από τον Σημίτη ως δειλούς και τις έμμεσες απειλές από τον Γ. Α. Παπανδρέου ότι μπορούν οι Τούρκοι όποτε θέλουν να μας πάρουν όποιο νησί ( αλήθεια, πόσοι δεν ήταν έτοιμοι να μπούν σε οποιαδήποτε διαδικασία ξεπλύματος της προσβολής και της επίθεσης με τον ίδιο ενθουσιασμό που είχαν Παλλαϊκά κατέβει για επιστράτευση για να πετάξουν πίσω στην Τουρκία τον Αττίλα ; ), στον Σαμαρά που άνοιξε τα σύνορα μας στους κάθε λογής λαθραίους αλλά και διεκδικητές των εδαφών μας, ούτε και στο σύνολο των εγκλημάτων κατά της Ζωής και της Ανθρωπότητας για τα οποία όλοι αυτοί είναι υπόλογοι και κανένας, ούτε το ΛΑ.ΟΣ. ούτε το ΚΚΕ ούτε και οποιοδήποτε κόμμα που έστω και μία φορά έχει μπει στην βουλή δεν είναι αθώο.

Όλοι έχουν προσπαθήσει να κερδίσουν από το αίμα μας, όλοι μαζί έχουν καταλύσει το Σύνταγμα μας και όλοι μαζί προσφέρουν ο ένας άλλοθι στον άλλον για να ζημιώνουν τον πραγματικό Ελληνικό Λαό.

Συμπέρασμα σε όλα αυτά και σε αυτό το άρθρο που σκοπός του είναι να αντισταθμίσει όλη την λιβελλολογία και εξοργιστικό ανθελληνικό παραλήρημα των ΜΜΕ και της βουλής και των πατρόνων βιομηχάνων – μεγαλοεπιχειρηματιών – εφοπλιστών τους και να θυμίσει σε όλους μας πώς έχουν πραγματικά τα πράγματα και ποιος είναι ο πραγματικός παραβάτης που ασελγεί στο Σύνταγμα μας άκρως φασιστικά εδώ και δεκαετίες : στους Δημοκρατικούς μας Θεσμούς υπάρχουν εχθροί φασίστες και λάτρεις της υποτέλειας του Λαού στην δική τους ‘ανωτερότητα’ που τους ‘επιτρέπει’ να παραμένουν ατιμώρητοι και να ζητούν από τον Λαό όχι μόνο να τους σηκώσει ως βάρος αλλά και να τιμωρείται επαχθέστατα για τα δικά τους εγκλήματα. Δεν υπάρχει πιο ναζιστικά αυθεντική τοποθέτηση. Και αυτοί οι φασίστες κραυγάζουν περί Δημοκρατίας και Συνταγματικότητας αφού εμπράκτως τις έχουν τσαλαπατήσει και καταξεσκίσει και εξαθλιώσει.

Και εφ’ όσον τόσο πολύ κόπτονται στο να ακολουθούνται οι νόμοι, να ακολουθήσουμε λοιπόν εμείς ο Λαός τον νόμο πιστά, Ανθρωπιστικά και με την Ισότητα που αυτοί έχουν εξαφανίσει : κατά το άρθρο 120Σ να διώξουμε από την χώρα μας το καθεστώς τους ώστε να επανέλθει η Δημοκρατία, η Ισότητα και η Αξιοκρατία και μαζί με αυτά η Ελευθερία και η Εθνική μας Αυτοδιάθεση και Αξιοπρέπεια, όπως εξ άλλου μας επιτάσσει η Συνταγματικότητα. Δεν πρέπει να είμαστε παράνομοι και να αγνοούμε την διαταγή της ακροτελεύτιας Διάταξης.

Οι μόνοι που νομιμοποιούνται βάσει των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και του Συντάγματος είμαστε εμείς, ο Λαός, για τον οποίον άρεται κάθε αξιόποινο όταν σκοπός είναι η απελευθέρωση της χώρας και η αποκατάσταση της Λαϊκής Κυριαρχίας και της Ελευθερίας που απαιτεί και εξασφαλίζει το Σύνταγμα.

Η μόνη ερμηνεία του Συντάγματος είναι η κοινή λογική του Λαού και όχι αυτή του κάθε πουλημένου Συνταγματολόγου.