Και ο Κουρής χτενίζεται….


Γράφει ο Λυσίας

Ουρανοκατέβατο συνήγορο, βρήκε ο Τσοχατζόπουλος, στο πρόσωπο του Γιώργου Κουρή, που χθες, Κυριακή, στην φυλλάδα του ¨ Αυριανή ¨, είχε ως πρωτοσέλιδο, με τεράστια γράμματα πως : « Δεν τολμάει ν’αγγίξει κανείς τον Άκη »…..

Και δικαιολογούσε τον τίτλο, στο γεγονός πως, ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ, έχει αρκετά κρατούμενα, για πολλούς, από το κυβερνών κόμμα. Στέλνοντας μ’αυτόν τον τρόπο, η….νυφίτσα του Ταύρου και ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες.

Αποθαρρύνοντας όσους, μέσα από το ΠΑΣΟΚ, θα ήθελαν να πάρουν επιτέλους μια σαφή θέση, υπέρ της πολυσυζητημένης πια κάθαρσης…..

Η αλληλοστήριξη σε όλο της το μεγαλείο…..

Με καθαρά….Τεκτονική φιλοσοφία, η......... αλληλοκάλυψη της λαμογιάς, δείχνει πια, ωμά και ξεδιάντροπα, τις βαθιές ρίζες στήριξης, αυτών που έφθασαν την χώρα, εδώ που την έφθασαν…..

Δείχνει πια πεντακάθαρα, τον τρόπο που ο καρχαρίας του Ταύρου, συγκέντρωσε τέτοιον φοβερό πλούτο, στηριζόμενος και συνεργαζόμενος, στη μαύρη τους αλληλοκάλυψη, με τους Λαλιώτηδες, τους Άκηδες και τους λογίς λωποδητάκηδες…

Κάποτε ο λαός, αγανακτισμένος, είχε πάει στην Χρήστου Λαδά, για να κάψει, στο πεζοδρόμιο, συμβολικά, ¨ Τα Νέα¨ . Ο Ταύρος, άραγε, του πέφτει μακριά; Για να κάνει το ίδιο; Βάζοντας όμως και τον δόλιο αυτόν εκδότη, για….προσάναμμα…..

Ακραία τα γραφόμενά μου, θα μου πείτε. Όμως γαμώτο, δεν είναι ακραία και προκλητική αυτή η συμπεριφορά της κωλοφυλλάδας, όταν ο λαός υποφέρει;

Και ετοιμάζεται να βγει στα αζήτητα της Ευρώπης, με μια πτώχευση στην πλάτη και με λίγες πληθωριστικές δραχμούλες στην τσέπη, αφού χάρη σ’αυτήν τη συμμορία, γρήγορα λέει αντίο και στο ευρώ.

Είστε λαμόγια για φτύσιμο……ΑΘΛΙΟΙ !

ΛΥΣΙΑΣ