Ντροπή και οργή για το πώς κατάντησαν τη χώρα!


Γράφει ο Καφενόβιος


Δημοσίευμα, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας «Τhe Guardian» και εδέησε να διαψεύσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μετά το θόρυβο που προκλήθηκε, υποστηρίζει πως «η Ελλάδα βγάζει τα νησιά της προς πώληση για να σώσει την οικονομία». Ομως δυο 24ωρα νωρίτερα στο φύλλο της παγκόσμιας έκδοσης των «Tάιμς της Nέας Yόρκης», της «Xέραλντ Tρίμπιουν», ένας Γερμανός καθηγητής προτείνει ως …λύση τη μίσθωση νησιών ή άλλων τμημάτων του εδάφους της χώρας!

Ντροπή για το πώς κατάντησαν τη χώρα οι κυβερνήσεις της, ώστε να τολμούν να γράφουν τέτοια άρθρα εξευτελισμού της Eλλάδας κάποιοι ξένοι καλοθελητές, αλλά και οργή για τα γραφόμενα είναι τα συναισθήματα που καταλαμβάνουν αμέσως όποιον Eλληνα διαβάσει αυτά τα άρθρα. Πλήρης διασυρμός!

Εύστοχη η επισήμανση του Γ. Δαλαστίκ στο «Εθνος»: Kι έχει κανείς, σαν να μην έφτανε αυτό το παγκόσμιο κλίμα εξευτελισμού της Eλλάδας, τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου να προσπαθεί να πείσει τους...........
Eλληνες, που είναι καθολικά εξοργισμένοι κατά της κυβέρνησής του για τη λαίλαπα μέτρων που έχει πάρει εναντίον των μισθωτών, των γυναικών και των συνταξιούχων, ότι δήθεν... αποκατέστησε τη «διεθνή αξιοπιστία της χώρας» με την υπαγωγή της στο καθεστώς επικυριαρχίας του ΔNT!