ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΝΙΓΗΡΙΑΣ


TRANSFORMER


· Αποδείχθηκε για άλλη μια φορά περίτρανα ότι η εθνική μας πρέπει να θεωρεί ότι πρέπει να έχει κάποιους που της κάνουν δικαιολογημένα κακή κριτική, να τους θεωρούν εχθρούς τους, να γουρλώνει το μάτι των παικτών, και να παίζουν καλά όπως μπορούνε.

·

Οι δηλώσεις του Τοροσίδη: «Εμείς σήμερα δίνουμε μία απάντηση σε όλους εκείνους που μας κατέκριναν. Ειλικρινά εμένα δεν με νοιάζει να προκριθούμε. Είμαστε όλοι χαρούμενοι για την νίκη. Επίσης είναι χαρούμενοι όλοι όσοι μας αγαπάνε στην Ελλάδα, γιατί υπάρχουν πολλοί που δεν μας αγαπάνε.
Σήμερα βγάλαμε τον εγωισμό μας. Σήμερα παλέψαμε όλοι. Και αυτοί που ήταν μες στο γήπεδο και αυτοί που ήταν στον πάγκο. Δεχθήκαμε σκληρή κριτική και ειλικρινά δεν μας νοιάζει η πρόκριση μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα.
Εγώ σκέφτομαι πάντα την..........
. ομάδα και το εθνόσημο. Δεν με νοιάζει για το γκολ που έβαλα. Σίγουρα ήταν σημαντικό αλλά με νοιάζει τ' ότι πήραμε την νίκη. Αυτός ο κόσμος που ήρθε ήταν φοβερός. Είναι από τους λίγους που μας πιστεύουν. Το αφιερώνω σε αυτούς και όσους μας πιστεύουν».


Τί του λες τώρα που θέλει να βγει κι’ από πάνω μετά την πρώτη και ντροπιαστική του εμφάνιση, όπως και των υπολοίπων. Μήπως κάποιος πρέπει να τον συμμαζέψει?. Σημειώνουμε αυτό που λέει ότι εκείνον προσωπικά δεν τον νοιάζει να προκριθούμε. Τί λες ρε τρισμέγιστε? Πας καλά?. Το πρόβλημα σου είναι αυτοί που σας είδανε χώμα και σας το είπανε για να συνέλθετε?. Δεν είναι η πρόκριση της εθνικής της χώρας που λες ότι σκέφτεσαι πάντα την ομάδα και το εθνόσημο της?. Κρίμα γιατί είσαι εμπαθής και μικρόψυχος, ενώ ο αθλητισμός προάγει τα ακριβώς αντίθετα και ηθικές αξίες που απορρέουν από τον Ελληνικό πολιτισμό, τουλάχιστον σεβάσου αυτό. Η νίκη της εθνικής είναι για όλους τους ‘Ελληνες και όχι μόνο για κείνους που έρχονται και σου ζητάνε αυτόγραφο. Αυτοί, εμείς όλοι, σε στείλαμε εκεί που είσαι με τους φόρους μας. Μην το ξεχνάς γιατί δεν περισσεύουν από κανένα μας. Η εθνική δεν είναι τσιφλίκι κανενός Βασίλη Τοροσίδη.

· Και πάλι μπράβο στα παιδιά για την μεγαλειώδη εμφάνιση τους. Έπρεπε να τους φωνάξουμε για να συνειδητοποιήσουν τι μπορούν να καταφέρουν, αν παίξουν την μπάλα που ξέρουν.