ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΚΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ


TRANSFORMER


· Δήλωση Μαραντόνα «Δεν είμαι ομοφυλόφιλος», με αφορμή τις θερμές αγκαλιές και φιλιά προς τους παίκτες του και διάφορα όχι κολακευτικά σχόλια που έχουν ακουστεί. Τώρα ???...

· Ο Πελέ δήλωσε ότι ο Μαραντόνα ανέλαβε την εθνική Αργεντινής γιατί είχε ανάγκη τα χρήματα. Του Πελέ του πέφτει κανένας λόγος?.

· Αγνοούνται τέσσερεις παίκτες της Βόρειας Κορέας. Λέγεται ότι ζήτησαν πολιτικό άσυλο από την κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί η περίπτωση τους.

· Μάγκες οι Σέρβοι, τη στράβωσαν στους υπερόπτες Γερμανούς. Πληρωμένη απάντηση στη Γερμανία που ευθύνεται για το διαμελισμό της πρώην Γιουγκοσλαβίας?...

· Σας έχουμε πει ότι οι ΗΠΑ θα αποτελέσουν μια από τις εκπλήξεις του Μουντιάλ 2010. Απλό ποδόσφαιρο, πειθαρχημένοι παίκτες και χωρίς διαμαρτυρίες.

· Οι Βρετανοί μπούκις υπολογίζουν ότι .........
θα κάνουν στον έναν μήνα που θα διαρκέσει η διοργάνωση τζίρο 1,2 δις ευρώ.

· Γαλλία, Γερμανία δεν πρέπει να αισθάνονται και τόσο καλά. Ενώ η Αγγλία βρίσκεται όλο και πιο κοντά στον Τάμεση .

· Στην ΕΡΤ πρέπει ν’ αποφασίσουν αν ο προπονητής της εθνικής Αγγλίας Φάμπιο Καπέλλο είναι 54 ή 64 χρονών. Ας σταματήσουν τις γελοιότητες, κάθε παρουσιαστής βγαίνει και λέει μια δική του ηλικία.

· Η περίφημη μπάλα του Μουντιάλ 2010 δεν είναι δερμάτινη αλλά φτιαγμένη από ειδικό συνθετικό υλικό και αναπτύσσει ταχύτητα εκεί που βρίσκει κενά αέρος και κανένας δεν μπορεί να υπολογίσει που θα καταλήξει. Επίσης είναι ελαφρύτερη από όλες τις άλλες που έχουν χρησιμοποιηθεί διαχρονικά στα παγκόσμια κύπελλα.

· Ο Φάμπιο Καπέλλο ζήτησε να απομακρυνθούν οι βαβουζέλες που βρίσκονταν έξω από το ξενοδοχείο της εθνικής Αγγλίας. Τώρα που τις έδιωξε θα προκριθεί η εθνική Αγγλίας!...