ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΣΤΑ ΕΛΤΑ

Γράφει η Μαρία Κ.

Θα ήθελα να σας πληροφορήσω πως τα ΕΛΤΑ είναι Ανώνυμος Εταιρία και δεν ανήκει στο Δημόσιο. Βεβαίως το Δημόσιο έχει την πλειοψηφία και για τον λόγο αυτόν κάνει ότι θέλει και μας κόβει τους μισθούς αγρίως.

ΩΣΤΟΣΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΩΣ
Τα ΕΛΤΑ είναι οικονομικώς ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΑ
ΔΗΛΑΔΗ πουλάμε υπηρεσίες στον κόσμο που έρχεται στα Γραφεία Συναλλαγής και με αυτά τα χρήματα πληρώνουμε τις ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΟΔΑ. Το ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ.
Αντιθέτως μας χρωστάει χρήματα από την διακίνηση της αλληλογραφίας του.
Με λίγα λόγια είμαστε ΔΗΜΟΣΙΟ όταν τους συμφέρει, ΄για να πληρώνουμε τα δικά τους τα κλεμμένα και Ανώνυμη Εταιρία για να μη μας δίνουν δεαχμή.
Επίσης από τις 4 Ιανουαρίου όλα τα .........
.γραφεία, τουλάχιστον στην Αθήνα, λειτουργούν με το ένα τρίτο του προσωπικού. Για παράδειγμα στο γραφείο που εργάζομαι έχουμε 22 τομείς , από τους οποίους είναι οι 7 κενοί και οι αλληλογραφία διακινείται από τους εναπομείναντες 15 διανομείς, από τους οποίους οι 2 είναι έγκυες. Όπως καταλαβαίνεται είναι επιτακτική η ανάγκη για πρόσληψη προσωπικού.
Εάν φυσικά είχαν μυαλό θα έκαναν μετατάξεις, αλλά είναι δύσκολο να κάνουν κάτι τόσο απλό και να ξεφύγουν από την ανακύκλωση της διαχείρισης των ανθρώπων που ζητούν δουλειά και τους παίρνουν 8μηνα και τους εξυπηρετούν κάνοντας γύρα την ανεργία.