Η κόλαση δια χειρός Λοβέρδου…


Γράφει ο Καφενόβιος

Η επιχείρηση «Ξεσκίστε τους Ελληνες» εξελίσσεται ομαλά…

Η κοινωνία φοβισμένη από τον εφιάλτη της κρίσης δεν δείχνει, προς το παρόν, διάθεση να αντισταθεί. Το τρομοκλίμα με τις συντάξεις, που δεν θα καταβληθούν από τα χωρίς σάλιο ασφαλιστικά ταμεία, έκανε τη δουλειά του.

Πέτυχε απολύτως στο ρόλο του ο υπουργός Α.Λοβέρδος, ο οποίος κατά πως φαίνεται διαθέτει όλα τα προσόντα για να εξελιχθεί σε έναν πολύ καλό – αποτελεσματικό συνεργάτη των δυνάμεων οικονομικής κατοχής.

Προσέξατε, με πόση συνέπεια εφαρμόζει τις εντολές του ΔΝΤ; Όλα τα βάρη στην κοινωνία, στους πολίτες, που δεν φέρουν καμία ευθύνη για την καταλήστευση των πόρων των ασφαλιστικών ταμείων. Δεν σας προκαλεί εντύπωση ότι, από το πολιτικό λεξιλόγιό του έχει διαγραφεί το γαλάζιο σκάνδαλο των ομολόγων; Ηταν ο μόνος, που αντέδρασε δημοσίως κατά της σύστασης εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία. Αλλωστε συνεργάζεται άριστα με τους επίλεκτους της ΝΔ διοικητές στα δυο μεγαλύτερα ταμεία, το ΙΚΑ και τον ΟΑΕΕ.

Σύμφωνα με τη Real News, που επικαλείται στοιχεία από το έγκυρο πρακτορείo Bloomberg, τα διαβόητα δομημένα ομόλογα, για τα ...........
οποία διατέθηκαν 5 δισ., σήμερα δεν αξίζουν ούτε τα μισά. Οι ζημιές υπολογίζονται σε περίπου 3,5 δισεκατομμύρια ευρώ.
Το πιο επαχθές μέρος από τα μέτρα των ΔυνασΤώΝ είναι εκείνο, που αποδομεί το Ασφαλιστικό και εξαγριώνει την ευελιξία της εργασίας, έως εξαχρείωσης, των εργαζομένων. Η κόλαση είναι οι νέοι όροι απασχόλησης και συνταξιοδότησης.

Από την εξαθλίωση θα παραχθεί ο φόβος, που χρειάζεται για την υποταγή...