ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ


Η αντίσταση μας στην πολιτική εξαθλίωσης και περιθωριοποίησης μας ξεκίνησε με τους νέους επιστήμονες αναπληρωτές και ωρομίσθιους καθηγητές από την ΕΡΤ των καλοπληρωμένων golden boys και golden girls, που φοβισμένα κοίταζαν την παρουσία των αποκλεισμένων από την εργασία εκπαιδευτικών. Τα ΜΑΤ ήταν εκεί, δείρανε τους νέους επιστήμονες, αλλά οι νέοι εκπαιδευτικοί μας δεν πείραξαν κανένα ούτε και τίποτα. Η εξουσία εξετέθη όταν βλέπαμε τον εκπρόσωπο των νέων καθηγητών μας τραυματισμένο στο κεφάλι να μας ανακοινώνει τα αιτήματα των σφαγιαζόμενων από το πολυνομοσχέδιο του ΥΠΕΠΘ εκπαιδευτικών. Η εξουσία έχει τη δύναμη και μπορεί να ασκεί τη βία ποικιλότροπα. Με άμεσους και έμμεσους τρόπους.

Αύριο είναι μια σημαντική μέρα .......

αντίστασης-απεργίας εναντίον της φτωχοποίησης και του κοινωνικού μας αποκλεισμού.
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ 14 ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. Θα κοιτάξουν να σπιλώσουν τη διαμαρτυρία μας. Να δυσφημίζουν τον αγώνα μας. Τα όργανα τους είναι έτοιμα. Οι γνωστοί άγνωστοι που θα προσπαθήσουν, όπως κάνουν εδώ και δεκαετίες, να αμαυρώσουν την κινητοποίηση μας. Αυτοί που σπάνε, σε διατεταγμένη υπηρεσία, μαγαζιά και μετά μας έρχονται περισσότερες κάμερες, περισσότερη αστυνόμευση, περισσότερη καταστολή. Θα πρέπει όλοι μα όλοι μας να περιφρουρήσουμε τη διαδήλωση μας. Ειρηνικά, δυναμικά, και αποφασιστικά χωρίς ακρότητες. Θα επιχειρήσουν να κάνουν προβοκάτσια για να κατηγορηθούμε, για να κατηγορηθεί ο αγώνας μας που είναι ιερός. Αντίπαλος μας είναι η Εξουσία, Εχθρός μας είναι οι εντεταλμένοι προβοκάτορες. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ.

Η εξουσία έχει προσπαθήσει μέσω του διαίρει και βασίλευε να στρέψει τη μια κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης: συνταξιούχοι εναντίον εργαζομένων, εργαζόμενοι του ιδιωτικού εναντίον εργαζομένων του δημοσίου και δεν το πετυχαίνει. Είμαστε όλοι οι Έλληνες πολίτες εναντίον πολιτικών και της πολιτικής τους. Δεν βάζουμε στο στόχαστρο ο ένας του άλλου όλοι οι φτωχοποιούμενοι πολίτες αυτής της πατρίδας. Στο στόχαστρο είναι οι εξουσιαστές όποιας μορφής, εμείς είμαστε οι βάρβαροι εξουσιαζόμενοι.

ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΜΑΓΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΘΗΡΙΟ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΥΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΠΟΛΥΠΛΗΘΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΜΑΣ. ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ.