Θέλουν,Θέλουν,Θέλουν...

Γράφει ο Γιώργος Σαρρής


Τα λέει αυτή τη στιγμή ο Λοβέρδος, δεν τα λεω εγώ.
Θέλουν κόψιμο 14ου μισθού.Λες και δεν κόπηκε;
Θέλουν απελευθέρωση των απολύσεων !
Θέλουν περιορισμό στις συλλογικές διαπραγματεύσεις!
Θέλουν, θέλουν...
Δεν ασκούν πιέσεις λέει ο υπουργός.Απλά τέθηκε στο τραπέζι!Ετσι για να έχουμε να λέμε.Και άλλα ζητάει το ΔΝΤ, άλλα η ΕΕ.Το παιχνιδακι με τον καλό και τον κακό, ράβε ξήλωνε ενα πράγμα δηλαδή!
Κι εμείς στη γωνία, φυσικά αμέτοχοι, στη θέση αυτού που εχει δικαίωμα μονο να ακούει και να δέχεταί.Κι όταν διαμαρτυρηθεί, θα τον βγάλουν άχρηστο, τεμπέλη, καφενόβιο, λαμόγιο και θα αναλάβουν οι αγορές να ανησυχήσουν, να εκβιάσουν κι αυτά που "μπήκαν απλά στο τραπέζι" θα γίνουν αναγκαία, απαραίτητα για να σωθούμε απο τον ασύδοτο εαυτό μας!Γιατί απ ότι ακούω τελευταία δεν φταίνε πια οι τράπεζες, δεν φταίει η απληστία του καπιταλισμού που οι ίδιοι κατήγγειλαν πριν λίγους μήνες , φταίει το χρέος της Ελλάδας, φταίνε οι Ελληνες συνδικαλιστές(!) και ο Δημόσιος υπάλληλος που άργησε 10 λεπτά από τη δουλειά.Με πήρε τηλ. ένας .......
φίλος από την Αμερική να μου πει πόσο ανησυχούν οι Ελληνοαμερικανοί για τους Ελληνες πολιτικούς.Του είπα να χαίρεται τους δικούς τους τους τίμιους που έλεγξαν το τραπεζικό σύστημα που έφερε την Παγκόσμια Οικονομία στο χείλος του γκρεμού.Γιατί το περιμένω κι αυτό.Θα αρχίσουν να φταίνε οι Ελληνες για όλα τα Παγκόσμια σκάνδαλα, για τη Lehman, τη Goldman...Eυτυχώς που δεν είχαν Ελληνα διευθ.σύμβουλο γιατί δε μας ξέπλενε τίποτα!
Εχουμε τρελαθεί τελείως.Μου θυμίζει το απλό κολπάκι όπου στήνουν ένα σκυλοκαυγά για να απασχολήσουν την προσοχή κι από πίσω μπουκάρουν στην τράπεζα.Κι όλα αυτά με την ευλογία των παγκόσμιων και Ελληνικων ΜΜΕ που έχουν αναλάβει να μας ενημερώνουν και των συντηρητικών πολιτικών που κάνουν τα πάντα για το καλό μας!Αξιος ο μισθός τους.
Οι οικονομίες μπορεί να έχουν πρόβλημα, αλλά ο Αξονας Κεφάλαιο-ΜΜΕ-Κυβερνήσεις δουλεύει μια χαρά.Κι όποιος δεν πιστεύει ας ρίξει μια ματιά στο πόθεν έσχες τους.
Κουράγιο αδέρφια, γιατί έρχεται μεγάλο κυμα.Ας μείνουμε ο ένας δίπλα στον άλλο κι ας πουμε
NO PASSARAN.