Επίκαιρα ερωτήματα.

Γράφει ο Δημήτρης Κακογιάννης

Όταν ο ανώτατος πολιτειακός άρχοντας που είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έχει δικαίωμα για τρίτη θητεία στο αξίωμα αυτό, διερωτώμαι από πού ως που ο κάθε ανίκανος βο(υ)λευτής να έχει το δικαίωμα να μπορεί να κάθετε στο σβέρκο μας και σε έδρανο στη Βουλή ισόβια και να καρπούται τα αγαθά της μίζας, της ρεμούλας, της λαμογιάς, του ωχαδερφισμού, του αλάθητου και της ατιμωρησίας ??

Μήπως οι εκλεγμένοι 300 διαθέτουν καλύτερη ποιότητα ??

Τα αποτελέσματά τους τα είδαμε και τα νοιώθουμε στο πετσί μας.

Καταχραστές του δημόσιου πλούτου, αρνησιπάτριδες από ........
γεννησιμιού τους και προδότες των εθνικών ιδανικών, που κυνηγούν μια δασκάλα στον Έβρο γιατί μαθαίνει ελληνικά σε πομακόπουλα.

Ακόμα και ο χαρακτηρισμός του Υπουργείου Παιδείας ως Εθνικής ενοχλούσε και το κατήργησαν. Αυτοί είναι οι «εκλεκτοί» που θα δημιουργήσουν τη Νέα Ελλάδα, την ανασύσταση του Κράτους. Χωρίς ιδανικά, ιστορία και αρχές.

Όταν καταλάβουμε για λογαριασμό ποιων προσφέρουν τις υπηρεσίες τους φοβούμαι ότι θα είναι πολύ αργά.

Μήπως ήρθε ο καιρός να αλλάξουν ορισμένα βασικά πράγματα στον τόπο μας να αρνηθούμε τον ισόβιο δυνάστη μια που μας γυρίζουν τόσα χρόνια πίσω με τα αποτελέσματα των ηλίθιων διακυβερνήσεων τους??

Άλλωστε έτσι όπως πάμε θα φτάσουμε στο 1789 και ίσως δούμε καινούργιες Βαστίλλες και γκιλοτίνες για να ξεκαθαρίζει το τοπίο.