Η λίστα με τους στημένους αγώνες του ποδοσφαίρου


Η λίστα περιλαμβάνει 2 παιχνίδια του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, 3 Κυπέλλου και 22 Β΄ Εθνικής, με τη συμμετοχή 3 ομάδων Α΄ Εθνικής, 16 Β΄ Εθνικής και 1 Γ΄ Εθνικής. Σε 6 από τα 27 ύποπτα ματς αγωνίστηκε ο ομάδα του Εθνικού, σε 5 ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Διαγόρας και η Καβάλα (πέρυσι όταν έπαιζε στη Β΄ Εθνική), σε 4 ο Αγροτικός Αστέρας και ο Ηλυσιακός που μετονομάστηκε σε Αιγάλεω, σε 3 ο Εθνικός Αστέρας, ο Πανθρακικός και η Ηλιούπολη (δεν έμπαινε στο κουπόνι του ΟΠΑΠ επειδή δεν είχε τη σχετική άδεια), σε 2 η Καλαμάτα, η Δόξα Δράμας, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ιωνικός, η Καλλιθέα, ο Ατρόμητος (πέρυσι που αγωνιζόταν στη Β΄ Εθνική) και σε ένα η Αναγέννηση Καρδίτσας, η Κέρκυρα, ο Πιερικός, ο Πανιώνιος και η Καστοριά.

Στους δύο αγώνες της Σούπερ Λίγκας τους οποίους η UΕFΑ χαρακτηρίζει ελαφρώς ύποπτους συμμετέχει ο Πανθρακικός με αντιπάλους τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-2) και τον Πανιώνιο (0-1).

Η ομάδα της Κομοτηνής «εμπλέκεται» και στον εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με την Καλλιθέα από την οποία ηττήθηκε .........
με 1-0. Ακρως διεφθαρμένος χαρακτηρίζεται από την UΕFΑ ο αγώνας Καβάλα- Αγροτικός Αστέρας (4-1) και διεφθαρμένοι οι αγώνες Διαγόρας- Εθνικός (2-2), Κέρκυρα- Καστοριά (1-2), ΗλυσιακόςΑγροτικός Αστέρας (3-2), Ολυμπιακός Βόλου - Ηλυσιακός (0-1), Εθνικός- Καλαμάτα (1-0) και Ηλιούπολη- Δόξα Δράμας (1-1). Αλλοι επτά αγώνες χαρακτηρίζονται σοβαρώς ύποπτοι, 3 ύποπτοι και 19 ελαφρώς ύποπτοι, κατηγορία στην οποία υπάγονται οι δύο αναμετρήσεις της Σούπερ Λίγκας