ΠΟΥ ΝΑ’ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ


ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ


Μια αγωνία την έχουμε. Ένα κάτι σκιάζει την ψυχή μας. Που να’ναι ο απελθών κουρασμένος και τί να ονειρεύεται;. Γιατί αυτή η αγγελοκρουσμένη στάση του προς όλους μας;. Δεν αισθάνεται την ανάγκη να βγει και να μας μιλήσει; Παίζει άραγε μπαϊράμι στο μυαλό του για επάνοδο στο στύλ του μπάρμπα του που τον κάλεσε ο Γκιζίκης (που να χτυπήσουμε ξύλο...) ή έχει λασκάρει που η ομάδα του παίρνει το πρωτάθλημα μετά από τόσα χρόνια;. Ή μήπως πάλι μπαίνει με τις μπάντες και βγαίνει με τις ζάντες στο playstation;.

Μας έλειψε η καταλληλότητα του (τα ΜΜΕ με τα θολωμένα μάτια για το τάληρο και τα μπουκομένα μέχρι τ’ αυτιά εκατομμύρια κρατικά ευρώ τα θυμάστε που τώρα γλείφουν τον νυν, που τότε τους ήταν ακατάλληλος, ενώ τώρα ανένηψαν, έπλυναν τα .....
μάτια τους και τον βρίσκουν κατάλληλο;). Αυτός ο άνθρωπος που κυβέρνησε την Ελλάδα τα τελευταία 6 χρόνια και την παρέδωσε σ’ αυτό το χάλι που βιώνουμε, δεν αισθάνεται την ανάγκη να βγει και να μας μιλήσει;. Να μας δώσει εξηγήσεις;. Πόσο αμέτοχο ευθύνης μπορεί να θέλει να παρουσιάσει τον εαυτό του;.

Και ο μέσος Έλληνας αναρωτιέται πώς μπορεί να παραμένει στη χώρα και δεν έχει πάρει των ομματιών του σε άλλη γη και σ’ άλλα μέρη, όχι μόνο για τουρισμό. Θα’ταν μια ανακούφιση για τον Ελληνικό λαό, που δεν έχει μάθει να κρύβεται στα δύσκολα.