ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕΣ

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ



Γιούργια και χειροκρότημα το έξαλλο νιάτο των 50’s και 60’s Φωτεινή, πρώην χορεύτρια του DWS και νυν χουλιγκάνα του Αντωνάκη. Να και να χώνεται στη μούρη της Ντόρας, που φαινόταν να διασκεδάζει με το πιπίλειο - τί σου είναι αυτά τα ονοματεπώνυμα και τί εικόνες δίνουν... - δρώμενο. Βουρ και το μπιζάρισμα όταν είπε ο πρόεδρος Αντωνάκης ότι καθαρίζει το κόμμα απ’ τα βαρίδια - σε κουβέντα να βρίσκεται γιατί ούτε τη νεολαία του δεν είναι σε θέση να ελέγξει όπου γίνεται το έλα να δεις και γέλα για να μην κλάψεις- και να χειροκρότημα και μέσα στην καλή χαρά το πολιτικό μπουλούκι του νεοφιλελεύθερου παχυδερμισμού, που μέχρι χθες μας κυβερνούσε και δεν αισθάνεται την ανάγκη να πάει και να κρυφτεί με τα σμπαράλια που άφησε πίσω του.

Ήρθε και η σειρά του Αντωνάκη με λόγο που τινάζει την μπάνκα. Τί λέει λοιπόν ο .....
πρόεδρος: «…Δεν κατηγορεί τον Καραμανλή αλλά προσπαθεί να πλήξει ολόκληρη την παράταξη... Φορτώνει στη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας σφάλματα μεταγενέστερα και αποκλειστικά δικά του, όπως την κρίση δανεισμού που προέκυψε τους τελευταίους μήνες» (
sic) !!!. Αυτά είναι τα κουφά λόγια που είπε ο πρόεδρος Αντωνάκης. Αμετανόητος ο νεάζων πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας λέει στα κομματικά του στελέχη και στον Ελληνικό λαό ότι μόνο ο Καραμανλής φταίει που κυβερνούσε και όχι και τα παρευρισκόμενα στελέχη του ( τί μπέσα κι’ αυτή σε κείνον που του παρέδωσε τα κλειδιά του κόμματος παρόλο που το είχε ρίξει από την κυβέρνηση το 1993 ο Αντωνάκης), ενώ η παράταξη φορτώνεται τα αμαρτήματα της κυβέρνησης Παπανδρέου που φταίει για την τωρινή κρίση δανεισμού, που θα έπρεπε η σημερινή κυβέρνηση να πιστέψει τον απελθόντα πρωθυπουργό, τον υπουργό Οικονομικών κ. Παπαθανασίου και τον κ. Προβόπουλο ότι το έλλειμα ήταν στα 6.3% και όχι στο 12.8% που το βρήκε η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση με τους ελέγχους που έκανε. Θα πρέπει επίσης να πιστέψουμε τον Αντωνάκη ότι τα κρατικά ταμεία όταν έφυγε η Νέα Δημοκρατία ήταν γεμάτα για μια τετραετία και όχι 20 ημέρες από την ανάληψη εξουσίας από το ΠΑΣΟΚ, δηλαδή μέχρι μετά βίας τέλος Οκτωβρίου του 2009. Με λίγα λόγια κατά τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας σώνει και καλά θα πρέπει να χάψουμε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση έχοντας αφήσει τα ταμεία γεμάτα για μια τετραετία και έχοντας ήσυχη τη συνείδηση της είπε να ξεκουραστεί με τον κουρασμένο αρχηγό-πρωθυπουργό για την υπόλοιπη διετία και οδήγησε τη χώρα σε πρόωρες εκλογές και όχι ότι το έσκασε όπως ο λαγός για να προλάβει να αμνηστευθεί και παραγραφεί -με το αιφνίδιο κλείσιμο της Βουλής επί εξάμηνο- το Βατοπαίδι, η υπόθεση Παυλίδη, οι αναθέσεις σε συγκεκριμένες αεροπορικές εταιρείες των άγονων γραμμών, το ξεπούλημα της Ολυμπιακής και το φόρτωμα των υπαλλήλων της σε ασφαλιστικά ταμείο αλλά και σε μετατάξεις στο Δημόσιο αξίας 4 δισεκατομμυρίων ευρώ – να θυμήσουμε ότι μόνο οι πιλότοι που παρέμειναν στο Δημόσιο ξεκινούν από 10 χιλιάδες ευρώ μηνιαίο μισθό ο χαμηλότερος τους και φθάνουν στα 20 χιλιάδες ευρώ μηνιαία για τους υψηλότερους είναι γύρω στους 800- και η πώληση του ΟΤΕ εις βάρος των μικρομετόχων του που δικαιώνονται από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Για να μην αναφερθούμε και σε άλλα όπως ήταν το καρτέλ στην επιτροπή Ανταγωνιστικότητας της οποίας ο πρόεδρος καταδικάστηκε από το δικαστήριο.

Καλά θα κάνει κάποιος κομπιουτεράς να εξηγήσει στον τωρινό αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας ότι το κουμπί refresh ισχύει για ανανέωση μόνο του υπολογιστή αλλά όχι για σβήσιμο της ανθρώπινης μνήμης και ας μην προκαλεί τους Έλληνες.


Οφείλει ο κ. Σαμαράς να μας εξηγήσει γιατί για άλλη μια φορά δεν μίλησε στην Κ.Ε. της Νέας Δημοκρατίας ο απελθών πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Γιατί δεν εμφανίζεται στο προσκήνιο να μας πει τί έγινε και πώς αυτά που μας έλεγε μαζί με την κυβέρνηση του στην οποία ο κ. Σαμαράς ήταν υπουργός πολιτισμού, που μετέφερε αρχαίους ναούς από την Ηλεία στην εκλογική του περιφέρεια της Μεσσηνίας!!!, ήταν παντελώς αναληθή.