Λιάνα για δήμαρχο Θεσσαλονίκης προτείνει ο Μπουτάρης

Τη Λιάνα Γούτα ή τον Θοδωρή Ζαγοράκη, προτείνει για τη θέση του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης ο Γιάννης Μπουτάρης μιλώντας στην free press εφημερίδα Karfitsa και τη δημοσιογράφο Χρύσα Κυριακού. Ειδικότερα, λίγες μόλις ώρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» σημείωσε ότι επιθυμεί να δει στο δημαρχιακό θώκο έναν υποψήφιο, που δεν θα είναι πολιτικό πρόσωπο, όπως ο Θοδωρής Ζαγοράκης ή τη χημικό μηχανικό Λιάνα Γούτα, αν κατεβεί ως ανεξάρτητη.

Ο Γιάννης Μπουτάρης δήλωσε στην Karfitsa ότι ευχαρίστως θα συζητούσε μια υπερκομματική υποψηφιότητα και πιθανώς θα τη στήριζε.

Επιπλέον, απευθυνόμενος στις άλλες δημοτικές κινήσεις σημείωσε «Ελάτε όλοι μαζί να καθίσουμε σε ένα τραπέζι και να βρούμε τις λύσεις, προκειμένου η Θεσσαλονίκη να αλλάξει σελίδα». Ο Γιάννης Μπουτάρης έδωσε συνέντευξη Τύπου μαζί με δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του, κατά τη διάρκεια της οποίας ανακοίνωσε τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου στις .....
επόμενες δημοτικές εκλογές. Τέλος, στην ίδια δήλωση του ο κ. Μπουτάρης διευκρίνισε ότι δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα να είναι ο επόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, αλλά να αλλάξει το σύστημα που επικρατεί στο δήμο τα τελευταία 25 χρόνια.