μια μικρη καταγγελια - από μέσα...



Αθήνα 17.03.2010
Κύριε Μιχαλόπουλε, ένα μήνα σχεδόν από την ημέρα που ήρθατε στην ΑΜΕΛ (ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ), ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ, είστε εκπληκτικός άνθρωπος με ανθρωποκεντρικές αξίες και γνώσεις του σύγχρονου management. Ωραία μας τα είπατε, ωραία μας τα δείξατε, ωραία πιστεύετε ότι μπορείτε να τα κάνετε... ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ? Θα συνεχίσετε με τους ανθρώπους της ΝΔ? Δεν ακούσαμε να μας λέτε τίποτα για αλλαγές σε όλους αυτούς, που πέντε χρόνια εκμεταλλεύτηκαν την εταιρεία προς όφελος τους.
Θα κρατήσετε στις θέσεις τους ανθρώπους με παράνομη πρόσληψη και μισθούς που αγγίζουν τα 5.000 με 7.000€ και τα ονόματά τους υπάρχουν στην.........
ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Ραγκιντζή, όπως τον
· κ. Αναγώστου Γρηγ. που είναι υπόδικος σε ΕΔΕ για την ΕΛΛΑΣ?
· Της κα Παπαντώνη Ζωή, σύζυγο μέλους του ΔΣ της ΑΜΕΛ επί ΝΔ?
· Του κ. Σταυρόπουλου Αλεξ. που παίρνει 7500€ μισθό και έβαλε τον γιο του στην εταιρεία προεκλογικά?
· Της κα Χούγια Ειρήνη με τις απίστευτες υπηρεσιακές αποφάσεις τις έχει βλάψει το κύρος της εταιρείας?
· Την κα Μπέγκα Ιωάννα προϊσταμένη Ανθρώπινου Δυναμικού με το φοβερό της πτυχίο και αξιοκρατικές μεθόδους πήρε 2 δύο αναβαθμίσεις μέσα σε 2 δύο χρόνια? Αυτή θα έρχεται στα ΔΣ της εταιρείας δασκαλεμένη από τον εταιρικό της <μπαμπά> κ. Παυλόπουλο, να σας δίνει αναφορά για την Δ/νση Προσωπικού?
· Τον κ. Παυλόπουλο Αντώνη Δ/ντή Οικονομικών αντί να κάνει δημιουργική λογιστική, ψάχνει να βρει τρόπους το πως θα μαγειρέψει το έλλειμμα και πως θα μας το σερβίρει...!!! Αυτόν που μας ειρωνεύεται και δηλώνει ευθαρσώς ότι κάνει το γενικό κουμάντο στην εταιρεία ? Αν είχαμε απώλεια ζωής από την ληστεία τι θα γινόταν ? Ποιανού ευθύνη είναι η καταμέτρηση το ξέφραγο αμπέλι με τις 80 υπερωρίες (δείτε τα στοιχεία λίγο πιο πίσω...)

Μιλήσατε για ΗΘΙΚΗ σε όλη της την εννοιολογική της έκταση ! Είναι τόσο Ηθικός ο κ. Σταυρόπουλος που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΤΕ και του ΖΗΤΗΣΑΤΕ την ΓΝΩΜΗ του για το που θα έπρεπε να μεταφερθεί ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ κ. Δαγλατζή.

Η ΠΡΩΤΗ ΕΥΝΟΪΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΙ - ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ...!!!
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ – ΗΘΙΚΗ – ΙΣΟΤΗΤΑ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ.... ΠΡΟΕΔΡΕ...!!!

Η εταιρεία έχει ιστορία 11 χρόνων ! ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ !!!

Για να ταξιδέψουμε μαζί σας στον δρόμο που θέλετε να χαράξετε και για να είναι ασφαλές το ταξίδι θα πρέπει να κλείσετε πρώτα τις ΛΑΚΟΥΒΕΣ στο δρόμο που έσκαψαν οι προγενέστεροι σας.
Μήπως θα έπρεπε να ξεκινήσετε με τα πιο οφθαλμοφανή να απολύσετε μερικούς από τους πιο πάνω? Διώξτε τους συμβουλάτορες της ΝΔ.