Τι κάνουν 300 μονάδες βάσης;

Γράφει το μαύρο κουνάβι

Τριακόσιες μονάδες βάσης και αίφνης οι κοσμοπολίτες Δραγωνόψυχοι ανακάλυψαν την Πατρίδα και το Εθνικό Καθήκον για να βάλουν στο χέρι τα χρήματα των συμπατριωτών τους. Ώρα είναι τώρα να ανακαλύψουν και τη Θρησκεία. Ας αρχίσουν δεήσεις στη Μεγαλόχαρη ούτως ώστε να κάνει το θαύμα της τη μέρα του Ευαγγελισμού και να δανειστούν από τους τοκογλύφους «εταίρους» τους με λίγο χαμηλότερο επιτόκιο. Έχει μεγάλη πλάκα η παρέα του Καρατζαφέρη.

Τελικά μήπως ο «Θρίαμβος» των ταξιδιών Παπανδρέου σε Μέρκελ, Σαρκοζί και Ομπάμα συνιστούσε όντως ένα Θρίαμβο αντάξιο των Θριάμβων που τελούσαν οι Ρωμαίοι Αυτοκράτορες και όπου ηττημένοι και ...........ταπεινωμένοι «Βάρβαροι» παρήλαυναν προκαλώντας είτε τη χλεύη είτε τη «συμπάθεια» του όχλου; Την κατάντια του να μην προκαλείς ούτε καν τη χλεύη του όχλου παρά μόνο τη συμπάθεια, ο Μέγας Ποδηλάτης την πέρασε για εθνική επιτυχία.

Εν ολίγοις τι ζητάμε από τη Μέρκελ; Ένα γεμάτο πιστόλι στο τραπέζι δηλώνει ο Παπακωνσταντίνου. Να υπενθυμίσω στον καπετάνιο του Τιτανικού ότι σε όσες κινηματογραφικές ταινίες έχω δει, όταν ένας γερμανός αξιωματούχος αφήνει σε κάποιον ένα γεμάτο πιστόλι στο τραπέζι, αυτό χρησιμοποιείται πάντα και βεβαίως δεν επακολουθεί διάσωση αλλά αυτοκτονία.

ΥΓ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΑΠΟΡΙΑ: Αν κατάλαβα καλά οι ταξιτζήδες θα κόβουν αποδείξεις από τον Απρίλιο. Οι αποδείξεις αυτές θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους καταναλωτές αλλά δεν θα έχουν καμία φορολογική επίπτωση στους ταξιτζήδες. Να υποθέσω ότι ο απόφοιτος του London School of Economics έχει λάβει όλα εκείνα τα μέτρα προκειμένου να μην υπάρξει κάποιου είδους παρεμπόριο για να καλύπτουν ορισμένοι το απαιτούμενο όριο αποδείξεων μέσω αποδείξεων από ταξί;

Mavro Kounavi