Χορεύοντας με τους Λύκους!

Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Είχα για όλα σημάνει συναγερμό. Προ των εκλογών. Αλλά και άμα της ανατολής του ηλίου της πρώτης μετεκλογικής ημέρας. Πως το μαύρο στίγμα στον πολιτικό ουρανό ωθούμενο από βορειοδυτικούς ισχυρούς ανέμους προμήνυε ένα θυελλώδες μπουρίνι, όμοιο του οποίου ο τόπος, είχε δεκάδες χρόνια να αντιμετωπίσει. Και το χειρότερο. Οι καπεταναίοι αντί ν’ αφυπνιστούν, εξαπολύθηκαν σε ένα κυνήγι μαγισσών, οι οποίες κατά την δόλια προπαγάνδα τους τούς υπονόμευαν εκ των έσω με συνέπεια το πλοίο της χώρας να μετεξελιχθεί σε Τιτανικό. Στράφηκαν έτσι κατά των ευρισκομένων σε ενημερωτικό κώμα επιβατών και των ναυτών (τύπου Μπάμπη) απαιτώντας από αυτούς προκλητικά, να κλείσουν τις τρύπες που οι άρπαγες της πρώτης θέσης είχαν ανοίξει. Ψεύτες. Αχρείοι. Δούλοι των τραπεζιτών και των εθνικών εργολάβων. Όλοι τους. Μηδέ εξαιρουμένων και εκείνων που με έπεα πτερόεντα καταθέτουν προς άγραν πελατών τις δήθεν διαφωνίες τους αλλά και των άλλων, της εργολαβίας του εθνο-πατριωτισμού!.

Παρέθετα αδιαμφισβήτητα στοιχεία για την .......
αιματηρή (οι αυτόχειρες με επιβεβαιώνουν) ληστεία κατά του λαού από το συμμοριτικό καθεστώς της εικοσαετίας 1990-2009. Πως η εκποίηση θέσεων εργασίας (επιδοτούσαν και εξακολουθούν από τον κρατικό προϋπολογισμό οι αλήτες τις επιχειρήσεις που μετανάστευαν σε Σκόπια Βουλγαρία και Τουρκία) οδηγεί σε οικονομικό μαρασμό. Ότι οι τράπεζες μέσα σε μια πενταετία (2002-2007) ενθυλάκωσαν ως κοινοί νταβάδες κοντά τρία ΑΕΠ. Πως οι εθνικοί φαρμακευτικοί προμηθευτές αναρροφούν δια μέσου της περίθαλψης το λαϊκό αίμα με το μπουρί της σόμπας. Ότι οι Εθνικοί εργολάβοι κάνουν πάρτη υπερτιμολογήσεων τη ανοχή αν όχι τη προτροπή των καθ’ υπόθεση εργασίας αιρετών κυβερνήσεων. Πως οι της εθνικής τροφοδοσίας Γάλλοι Ολλανδοί και Γερμανοί αισχροκερδούν δια μέσου των υπεραγορών (
super markets) τους, ανακυκλώνοντας τα διατροφικά απόβλητα των κρατών τους, (δεν τους παίρνει να κάνουν τα ίδια κι εκεί) προκειμένου να θρέψουν με αυτά τον ρακοσυλλέκτη Ελληνικό λαό οι αγύρτες. Τον ίδιο λαό που τώρα η πολιτική του ηγεσία του δακτυλοδεικνύει ως εχθρό τον ρακένδυτο μετανάστη για να αποστρέψει το βλέμμα του των δικών της εγκληματικών ευθυνών και αφού προηγουμένως τον άφησε να χορεύει με τους εγχώριους τραπεζιτικούς και εργολαβικούς λύκους. Και το πλέον στενάχωρο είναι πως έστω κι ένα απειροελάχιστο τμήμα του δείχνει να έχει πέσει σ αυτή την παγίδα, αγνοώντας φυσικά ότι δυο από τις καταστροφικές συνέπειές της είναι:

Ν’ αυξηθεί ο αριθμός των εχθρών μας και να περάσει η χώρα στον απόλυτο απομονωτισμό!!

Ευγένιος Ανδρικόπουλος

eandrik@otenet.gr