Θα SKY και θα «ξεσκάει» ο Αλαφούζος με τον Παναγόπουλο


Γράφει ο Λυσίας

Γιατί απορείτε φίλοι;

Περιμένατε άλλη συμπεριφορά; Ο κολλητός του Ρουσσόπουλου και του Μίμη Παπαναγιώτου, τι θα μπορούσε διαφορετικό να αντανακλά, ως πιστός καθρέφτης και των δύο....
Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της ΕΡΤ, ο Χρήστος Παναγόπουλος, το alter ego λοιπόν των Παπαναγιώτου – Ρουσσόπουλου, αφού επί έξι σχεδόν χρόνια, ξεζούμισε όσο μπόρεσε από την ΕΡΤ, στραγγίζοντάς την κυριολεκτικά και υπερχρεώνοντάς την, ο άνθρωπος που έπαιρνε 340.000 ευρώ μισθό, εκτός μπόνους, ταξίδια, χρυσές κάρτες, free κινητά και ένα ( μα ένα, πιστέψτε με ) σωρό άλλα, φεύγοντας για το SKY, παίρνει διαφόρους μαζί του, για να εκδικηθεί τάχα την ΕΡΤ. Τον άμοιρο αυτό οργανισμό, που τον ξεζούμισαν αυτός και η παρέα του….
Καλό λοιπόν κάνει και παίρνει όλα αυτά τα .......
ακριβοπληρωμένα στελέχη, που αποτελούν τον κύκλο του. Την ομάδα του.
Να αδειάσει την γωνιά από όλους. Και να αφήσει την δημόσια τηλεόραση να μπορέσει να σηκώσει κεφάλι.
Ο αχάριστος αυτός άνθρωπος, που μόνο ¨τουμπεκί ¨ θα έπρεπε να κάνει μετά από αυτά όλα που είδαν το φως της δημοσιότητας.
Και όχι να διαδίδει ότι παίρνοντας τους Λυριτζή-Οικονόμου, την Τσαπανίδου και κάποιους άλλους κολλητούς του, η ΕΡΤ θα βάλει…. πλερέζες. Να πάρει και την Μπήλιω μαζί του, την Ρίκα και όλες τις Ριρίκες του.
Εγώ έναν μόνο λυπάμαι. Τον μπάρμπα - Αριστείδη τον Αλαφούζο. Που με τις παρέες του αυτές ο Γιαννάκης, πάλι μέσα θα τον ξαναβάλει…
Τον βλέπω τον χριστιανό, να ψάχνει και πάλι, σανίδα σωτηρίας για τον SKY.
Και τώρα, ούτε Κώστας Βούλγαρης υπάρχει, ούτε Νίκος Κακαουνάκης… Για να τον ξελασπώσουν…. Θέλει, λέει, ο Γιάννης, να ανταγωνιστεί τα άλλα κανάλια….
Μα με τον Παναγόπουλο και τους Λυριτζο-Οικονόμου;
Α ρε γλέντια….
Βλέπω το Νέο Φάληρο, να μετατρέπεται σε… Νέο Ζάλογγο.
Κρατείστε το παρόν, για να με θυμηθείτε.

ΛΥΣΙΑΣ