Περί FOCUS και άλλα….


Γράφει ο Λυσίας

Το ότι οι συντάκτες, του περιοδικού «Focus» απολαμβάνουν, ευτυχείς, τον φασισμό τους, μένοντας επτά δεκαετίες πίσω, στον Ναζιστικό όλεθρο, που σκόρπισαν στην ανθρωπότητα οι γονείς και οι παππούδες τους, αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να μας προβληματίζει καθόλου….

Ο λύκος και αν γεράσει….σβέρκο δεν αλλάζει.

Η κάθε ενέργεια, άλλωστε, χαρακτηρίζει αυτούς που την σκαρφίζονται και την υλοποιούν. Αυτό που θα πρέπει να μας απασχολεί, είναι το εάν και πως θα αντιδράσει η κυβέρνηση. Η οποία πλέον φθάνει. Αρκετά έγειρε την κεφαλή της, για να κολλήσουν καλά οι σφαλιάρες. Καιρός να περάσει και στην αντεπίθεση.

Γιατί κύριε Πρωθυπουργέ, αρκετή ηττοπάθεια δείξατε. Μας τα έλεγαν μια, μας τα έλεγαν δυο, μας τα έλεγαν τρεις…..

Ας πάρει θέση και ο ¨Χατζηπετρής¨.

Για να τους θυμίσει πως τα ......
λεφτά για το αεροδρόμιο, Γερμανοί τα πήραν. Και πως το Ελ. Βενιζέλος, είναι υπό Γερμανική κατοχή. ( Α ρε Βενιζέλο άβολα που θα νιώθεις εκεί πάνω που είσαι…).

Να τους θυμίσουμε κύριε Πρόεδρε πως το C.4.I. είναι Γερμανικό, όπως και η ¨Siemens¨ ….Να τους θυμίσουμε πως τα υποβρύχια που μας πουλήσουν, γερνούν, σαν την κουνάμενη λεβεντιά τους….

Και να πούμε στον δυνάστη Αλμούνια, πως το αρπακτικό που μας τα πήρε, ήταν συμπατριώτης του. Και ονομαζόταν Καλατράβα….

Αυτοί τα πήρανε. Συνεργαζόμενοι με άθλιους, δικούς μας. Αλλά μάσησαν και αυτοί.

Μην βγάλουν την ουρά τους απ’ έξω. Και μην μας δείχνουν με το δάκτυλο, γιατί είναι συνένοχοι. Αν όχι και πρωταγωνιστές στην ενοχή.

Επιτέλους κύριε Πρωθυπουργέ, δεν έχετε το δικαίωμα, να αφήνετε με την παθητική σας στάση, να διασύρεται ένας ολόκληρος λαός. Και να γελοιοποιείται η ιστορία του. Εσείς δώσατε το δικαίωμα με την στάση σας.

Την οποία θα πρέπει αμέσως, να αναιρέσετε.

Να απαιτήσετε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, να πάρει θέση. Να δώσει αυτή την απάντηση στο περιοδικό.

Να διαμαρτυρηθούν με διάβημά τους, οι ευρωβουλευτές μας. Όλων των παρατάξεων. Να ζητήσουν από την Κομισιόν, να απαιτήσει την δημόσια συγνώμη τους. Γιατί αυτοί όλοι οι … «αναμάρτητοι» είναι που δώσανε τα δικαιώματα.

Εάν δεν πάρουν θέση οι Ευρωβουλευτές μας, να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους στην πατρίδα. Γιατί αυτή η μικροσκοπική κουκίδα στον χάρτη, με την τεράστια λεβεντιά στην ψυχή, δεν θέλει κότες.

Θέλει να την εκπροσωπούν άνδρες, άξιοι για να λέγονται παιδιά της.

Τέλος πια η ηττοπάθεια…

Η καμήλα, μπορεί αν μην βλέπει την καμπούρα της.

Οι κλέφτες όμως; Μόνο τους άλλους βλέπουν; Τους εαυτούς τους εν τους διακρίνουν; Με μάρκα λαδωνόντουσαν οι επίορκοι πολιτικοί μας. Ούτε με πέζος, ούτε με λέβα…

Φτάνει πια το κρυφτούλι. Πρωθυπουργός και Ευρωβουλευτές οφείλουν να επουλώσουν την τραυματισμένη αξιοπρέπεια των Ελλήνων.

Οφείλουν αυτοί να δώσουν την απάντηση στο FOCUS και σε αυτούς τους κύκλους που βρίσκονται πίσω από την καλά στημένη, αρνητική προπαγάνδα της πατρίδας μας…

ΛΥΣΙΑΣ