Οι ¨ γαμπροί ¨, το φλερτ και η ΕΡΤ


Γράφει ο Λυσίας


Τέσσερις μήνες χρειάστηκαν στην κυβέρνηση, μετά την ανάληψη της εξουσίας, για να αρχίσει να μας…. εντυπωσιάζει (!) με τα κουλά της.
Με Κουλο-γλου και Γαμπρίτσιο !!!
Την είχαμε την νύφη, ο Γαμπρός μας έλειπε. Τον βρήκαμε και αυτόν.
Κοτζάμ Γαμπρίτσιος. Να την….αποκαταστήσουμε πια, την πολύπαθη νύφη, που την λέμε ΕΡΤ. Και που χρόνια τώρα, της κάνουν….φλερτ, τα λογίς ¨ αρπακτικά ¨ . Την οποία απομιζούν. Την άμοιρη πια….¨ κορασίδα¨ .
Καλός ο Γαμπρίτσιος….Με καλό βιογραφικό, ως….τεχνικός.
Ο τεχνικός προσανατολισμός όμως λείπει από την ΕΡΤ; Ή ο ιδεολογικός; Οι διάφοροι τέτοιοι, κομματικοί ή απλά προσκείμενοι, ¨ φωστήρες¨, έχουν καταφέρει και πενήντα χρόνια μετά από την αισιόδοξη παρουσία της, την τρυφερή και ρομαντική πρώτη της περίοδο, να μην έχει βρει ακόμα την ταυτότητά της….
Ένα τόσο ισχυρό μέσο και τόσο αδρά επιχορηγούμενο, από τον ιδρώτα του Έλληνα πολίτη και ακόμα δεν έχει βρει τον σωστό της δρόμο.
Ακόμα, οι διάφοροι παρατρεχάμενοι, δεν την...........
έχουν αφήσει, να πατήσει γερά στα πόδια της. Δεν την έχουν αφήσει να αναπνεύσει.
Με εξαίρεση ίσως, τον πρώτο μεταπολιτευτικό της Γενικό Διευθυντή τον Δημήτρη Χόρν, τον επόμενο τον Γιάννη Λάμψα και τον πρώτο ομόλογό του, από το ΠΑΣΟΚ διορισμένο, τον Γιώργο Ρωμαίο. Μόνο αυτοί, άσκησαν μια πραγματικά καλή διαχείριση. Και τίμησαν με την παρουσία τους τον τηλεοπτικό μας φορέα…
Όλοι οι άλλοι….Πιάσε τον ένα και άσε τον άλλο….
Τώρα ο κύριος Γερουλάνος αποφάσισε…..Κούλογλου και Γαμπρίτσιο.
Δεν το κλείνει από τώρα το μαγαζί….
Πριν το κλείσουν οι εκλεκτοί του; Για τον κ. Κούλογλου, έχω πολλά να πω. Τον γνωρίζω από την εποχή του Γιάννη Παπουτσάκη και του ¨ ANT1 ¨ .
Από το ξεκίνημά του δηλαδή….
Γι’αυτό και δεν θέλω να τον ¨ ξεπετάξω¨ με δυο αράδες μόνο.
Ντροπή.
Θα τον….¨τιμήσω¨ με επόμενο σημείωμά μου.


ΛΥΣΙΑΣ