Περί Δ.Σ. της ΕΡΤ….Και θαυμαστής πρωτοβουλίας του Υπουργού


Γράφει ο Λυσίας

Καλά, δεν φθάνανε οι διάφοροι γαμπροί και Γαμπρίτσοι….στην ΕΡΤ; Οι παλιοί συνεργάτες της κυρίας Γιάννας από τον Αθήνα 2004 ( αυτόν τον πιο σπάταλο οργανισμό που συστάθηκε ποτέ), τα μέλη του ιδρύματος ¨ Ανδρέας Παπανδρέου ¨, τοποθετήσατε στο Δ.Σ. της ΕΡΤ και τον Στέλιο Κούλογλου!
Τέσσερις μήνες σας πήρε κύριε Γερουλάνε, για να την βρείτε, αυτή τη σύνδεση;
Συγχαρητήρια. Δώσατε τον καλύτερο σας εαυτό.
Δημιουργήσατε ένα διοικητικό Συμβούλιο, με….μάχιμα μέλη, που όλα θα πασχίζουν, για την καλή λειτουργία του σταθμού. Και το νοικοκύρεμά του.
Τοποθετήσατε ανθρώπους, ως μέλη του Δ.Σ., που η μόνη θέση που θα παίρνουν, στα διάφορα, θα είναι, για να λένε: ¨ Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα ¨.
Και φυσικά, ο προλαλήσας, θα παίζει μπάλα, σε δικό του…........
.γήπεδο.
Μια από τα ίδια…δηλαδή.
Μπράβο. Θαυμάσια!
Το πιο εκπληκτικό όμως, είναι ότι τοποθετήσατε και τον κ. Κούλογλου. Ώστε δια της πλάγιας οδού, όπως ο ίδιος δηλώνει, να ξαναποκτήσει ( από του πατέρα του προφανώς το μαγαζί ) τις εκπομπές του….
Δηλαδή, διώχνετε, υπουργέ μου, τα Golden Boys του Ρουσσόπουλου και τοποθετείτε τα δικά σας Green Boys… Αλλάζει ο Μανωλιός δηλαδή. Και τα χρυσά αγόρια, τα κάνει πράσινα, για να έχουν και ταυτόσημη παρουσία, μέσα στην πράσινη ανάπτυξή σας. Πράσινα άλογα δηλαδή. Και η ΕΡΤ, πάντα στην δική της σκληρή ανηφοριά.
Βορά στα διάφορα Boys της κάθε εξουσίας.
Καλά όλα. Τον Κούλογλου, για να του δώσετε εκείνες τις εκπομπές, που είχαν σχεδόν μηδενική τηλεθέαση, με υπέρογκο οικονομικό κόστος, έπρεπε να τον…περάσετε μέσα από το Δ.Σ. της ΕΡΤ, ως μέλος του;
Αφού όπως ο ίδιος δηλώνει, δέχεται αυτήν την ( τιμητική ) θέση, μόνο και μόνο για να ξαναπάρει τις εκπομπές του. Και εσείς τον ακούτε και δεν παίρνετε θέση.
Δέχεστε την περιφρόνησή του, να υποθέσουμε; Ή έτσι ήταν η συνεννόησή σας;
Πόσες πια σελίδες, μέσα στο Guinness, θα πρέπει να κατακτήσει η πρωτοτυπία σας.
Και οι νέες ( τρομάρα μου ) ιδέες που φέρατε, με την ανάμιξη της εξουσίας σας, σ’αυτήν την ταλαίπωρη χώρα. Που με τόση υπομονή και μαλάκυνση ίσως, σας υπομένει.
Σιωπηλή στην γωνιά.
Γεμάτη έκπληξη μα και απόγνωση.


ΛΥΣΙΑΣ