ΜΕΛΙΣΣΙΑ H ΚΑΜΠΟΥΛ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ

ΒΛΕΠΕΛΙΝ

Εκεί στο Δημαρχείο Μελισσίων πέρα βρέχει. Ο δε δήμαρχος Μανώλης Γραφάκος φαίνεται ότι ζει σε άλλη πόλη. Έχει και το πρόβλημα ότι του έχουν φύγει δημοτικοί σύμβουλοι από τον συνδυασμό του ανεξαρτητοποιούμενοι, με αποτέλεσμα να είναι μειοψηφία, έχει επίσης προβλήματα με τους εργαζόμενους του δήμου που δεν πληρώνονταν για μεγάλο χρονικό διάστημα, με την φιλοζωική που τους έκοψε τη χρηματοδότηση γιατί έτσι ήθελε η αντιδήμαρχος Νατάσα Κοσμοπούλου χρωστώντας ακόμα την κτηνίατρο που τα φρόντιζε και έχει γεμίσει η πόλη από άρρωστα αδέσποτα.Επίσης είναι και οι Μελισσιώτες εναντίον του με τις μονοδρομήσεις που έκανε σε όλα τα Μελίσσια με αποτέλεσμα να παρανομούν όταν πηγαίνουν προς τα σπίτια τους και όταν φεύγουν από τα σπίτια τους. Ανάποδες μονοδρομήσεις που ταλαιπωρούν τους πάντες εκτός από τον κ. δήμαρχο,αφού δεν χρησιμοποίησαν κοινό νου οι σύμβουλοι του, όταν του τις πρότειναν και ο δήμαρχος δεν γνώριζε τη ρυμοτομία της πόλης του. Έφτασε μάλιστα στο απίστευτο σημείο να μονοδρομήσει τον μόνο ........

εσωτερικό δρόμο των Μελισσιών - που παρέκαμπτε την πάντα μποτιλιαρισμένη Λεωφόρο Πεντέλης- και οδηγούσε στο νοσοκομείο Σισμανόγλειο για περιπτώσεις εκτάκτων περιστατικών. Το αποτέλεσμα είναι ειδικά οι καρδιοπαθείς να αντιμετωπίζουν αμεσότατο κίνδυνο για τη ζωή τους, επειδή τα ασθενοφόρα τα αναγκάζει ο δήμαρχος Μελισσίων να πηγαίνουν μόνο από την πνιγμένη σε κίνηση Λεωφόρο Πεντέλης.

Την γενική απραξία της μειοψηφούσας δημοτικής αρχής με επικεφαλής τον κ. Γραφάκο την πληρώνουν και οι οδηγοί των Μελισσίων που πρέπει να οδηγούν σε δρόμους με λακούβες με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να τους σπάσει το αμάξι, για να μη μιλήσουμε για τους μοτοσυκλετιστές που κινδυνεύει η ζωή τους με το βάθος που έχουν οι λακούβες, ειδικά το βράδι. Πάρτε μια γεύση από την οδό Παλαιών Λατομείων, που βγάζει στον κεντρικό δρόμο των Μελισσίων Ανδρέα Παπανδρέου και προς τη Λεωφόρο Πεντελής


Λακούβα καρμανιόλα




Και άλλη καρμανιόλα







Και άλλη μία με βάθος





Επίσης κοιτάξτε τα παρατημένα και σπασμένα πεζοδρόμια όπου πεζός εύκολα δεν περνάει αλλά και όταν το προσπαθήσει κινδυνεύει να σπάσει πόδια και χέρια.






Αυτό υποτίθεται ότι είναι πεζοδρόμιο που συντηρείται από τον δήμο Μελισσίων. Ποιά η διαφορά του από τα πεζοδρόμιο της βομβαρδισμένης από τους Ταλιμπάν Καμπούλ;.

Και αυτό είναι πεζοδρόμιο που εκτός από το ότι δεν συντηρείται από τον δήμο Μελισσίων, δεν φροντίζει και η τεχνική υπηρεσία του να κόβει τα αγριόχορτα ώστε να μπορεί να περπατά ο πεζός χωρίς να κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα.

Θα θέλαμε ο κ. Γραφάκος να μη μας απαντήσει ότι η Π. Λατομείων θα καλυφθεί επειδή είναι υπό κατασκευή ο δρόμος. Γιατί εδώ και τρεις μήνες έχει αφεθεί ο δρόμος και μεγαλώνουν οι λακούβες και ενώ θα μπορούσε να ρίξει λίγη πίσσα και να τις καλύψει, δεν κάνει τίποτε και θα τραυματιστεί σοβαρά κάποιος, τουλάχιστον. Η αδιαφορία του Μανώλη Γραφάκου είναι παροιμιώδης, πολύ περισσότερο τώρα που θα αλλάξουν οι συσχετισμοί λόγω του Καλλικράτη που δεν θα έχει στον ήλιο μοίρα και αυτός και η παράταξη του που κατάντησε τα Μελίσσια, την Καμπούλ των Βορείων προαστείων.