Να πάρει σκούπα ο κ. Γερουλάνος

Γράφει ο Λυσίας


Το πρώτο, θετικό βήμα, σε σχέση με την ΕΡΤ, ο υπουργός πολιτισμού κύριος Γερουλάνος, δείχνει ότι προτίθεται να το κάνει.
Ήδη έδωσε εντολή για περικοπές των προκλητικών αμοιβών και την απομάκρυνση κάποιων κοράκων του Ρουσσόπουλου, που καθόντουσαν σπίτι τους και τα περνάνε χονδρά….Κάποιοι ήδη συνταξιούχοι, με παχυλώτατες συντάξεις, εβδομηντάρηδες και ογδοντάρηδες, που άρμεγαν και την ΕΡΤ, με τις ευλογίες του ανεπανάληπτου διδύμου Ρουσσόπουλου-Παναγόπουλου. Όπως ο Στάμος Ζούλας, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Μίμης Παπαναγιώτου, ο Κώστας Κέκης, ο Πάνος Λουκάκος και άλλοι, που εμείς πρώτοι αποκαλύψαμε, με το σχόλιό μας, ¨ Οι συνταξιούχοι Golden…Boys της ΕΡΤ ¨ .
Σε καλό δρόμο λοιπόν, βρίσκετε ο υπουργός. Σε καλύτερο ακόμα θα βρεθεί, εάν το συντομότερο, απομακρύνει και τους υπόλοιπους της αμαρτωλής παρέας του Ρουσσόπουλου. Τον Αντώνη Ανδρικάκη, τον Τζόνη Καλημέρη ( προπαντός αυτό το αρπαχτικό, που ανήγαγε το θέμα ¨ Γιουροβίζιον¨ σε εθνική επέτειο, σαν την 25η Μαρτίου, ας πούμε). Την ελάχιστη, για τόσο υψηλή αμοιβή, Μαργαρίτα Μυτιληναίου και όλους τους υπολοίπους, ελαχιστότατους που λυμαίνονται την Εθνική μας Ραδιοτηλεόραση.
Σκούπα να πάρεις υπουργέ. Γιατί αυτοί εκεί πάνω, είναι σαν τις…λερναίες ύδρες.
Έναν αποκεφαλίζεις, δέκα ξεπετάγονται….

ΛΥΣΙΑΣ