ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΠΙΧΩΜΑΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

Γράφει ο smakan

Διαμαρτυρόμαστε για την απαράδεκτη ενέργεια του Δήμου Καλυβίων Αττικής σε σχέση με την τήρηση των νόμων και την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των αντιπλημμυρικών έργων που υπάρχουν στο Δήμο.
Συγκεκριμένα εδώ και ένα μήνα γίνονται παράνομες επιχωματώσεις στο Οικοδ. Τετράγωνο με αρ. 728 στη Λεωφόρο καλυβίων στο ύψος των οδών Υδρας και Μουριάς (απέναντι από το σούπερ Μάρκετ ΑΤΛΑΝΤΙΚ. ) που μάλιστα έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο που έχουν «μπαζώσει» και δρόμο του Δήμου σύμφωνα με το ρυμοτομικό σχέδιο που προκύπτει από την Πολεοδομία .
Μετά από επικοινωνία με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου , μας είπαν ότι είναι ενήμεροι και δεν υπάρχει κάτι το παράνομο. Σήμερα βρεθήκαμε αυτοπροσώπως στο Δήμο Καλυβίων και είχαμε συνάντηση με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο για αυτά τα θέματα. Αυτός με την ...........
σειρά του μόλις πληροφορήθηκε από εμάς το γεγονός ? και απευθυνόμενος στην τεχνική υπηρεσία , έμαθε ότι η τεχνική υπηρεσία γνώριζε το γεγονός.! Μας γνωστοποίησε και το όνομα του ιδιοκτήτη ο οποίος έκανε τον ανήξερο.Ο αντιδήμαρχος μας πληροφόρησε ότι έστειλε την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ να ελέγξει σήμερα και δεν είδε τίποτε. Από μαρτυρίες γειτόνων έχουμε πληροφορίες ότι και σήμερα επιχωμάτωναν παράνομα. Μάλιστα μας είπαν ότι τριάντα και πλέον φορτηγά την ημέρα μεταφέρουν χώμα για ημέρες!
Διερωτόμαστε , ποίος δεν κάνει καλά την δουλειά του ? ποίος κάνει τα στραβά μάτια? Ο Δήμος, η Πολεοδομία, η Δημοτική Αστυνομία, ο Σύλλογος οικιστών Λυκουριζα που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τις παράνομες επιχωματώσεις που πρόεδρος είναι ο αντιδήμαρχος ?Είναι δυνατόν να κουβαλάνε χώμα τριάντα φορτηγά την ημέρα ,να επιχωματώνουν δρόμο του Δήμου και κανείς να μην κάνει τίποτα ?
ΟΙ «ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΙ» ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΕΣ