ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ...

Γράφει ο Πάνος Μπόζος

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Κηφισιάς λάβαμε μαζί με την ημερήσια διάταξη των θεμάτων και το παρακάτω κείμενο από τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου.



«Στις 18-11-2009, ημέρα που θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο διεξάγεται ένας κρίσιμος αγώνας για την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου για την πρόκρισή της στα τελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2010. Επειδή αξίζει να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί τον αγώνα αυτό, η συνεδρίαση του Δ.Σ θα αρχίσει ειδικά για το λόγο αυτό στις 18:00 και καλό θα είναι να έχουμε τελειώσει την συνεδρίαση μέχρι τις 20:00, ώρα έναρξης του αγώνα.

Εκ του Προεδρείου Δ.Σ »



Αναρωτιέται κανείς : «Η στραβός είναι ο γιαλός η στραβά αρμενίζουμε».

Με άλλα λόγια ο κ. Πρόεδρος μας καλεί να «ξεπετάξουμε» μέσα σε ένα δίωρο σοβαρά θέματα που αφορούν εργαζόμενους και δημότες, θέματα που ........
καθορίζουν την φυσιογνωμία της Κηφισιάς (άδειες σε κέντρα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλαγές στη χρήση γης κλπ.) γιατί θέλει να παρακολουθήσει τον αγώνα !!

Θυμάστε το τραγούδι του Λουκιανού ;

«Αρχίζει το ματς αδειάσαν οι δρόμοι η ώρα ζυγώνει αρχίζει το ματς.

Αρχίζει το ματς κανείς μη κουνιέται τρεχάτε κι αρχίζει το ματς…»



Αν με τόση (αβάσταχτη) ελαφρότητα άνθρωποι της Τ.Α αντιμετωπίζουν τις αρμοδιότητες που τους έχουν ανατεθεί, ασφαλώς και δεν έχουν το δικαίωμα να κλαψουρίζουν γιατί στη συνείδηση των Πολιτών απαξιώνονται καθημερινά.


Πάνος Μπόζος

Μαθηματικός

Δημ. Σύμβουλος Κηφισιάς.