Το αεροσκάφος μετατράπηκε σε ρινγκ!


ΣΕ ΠΕΔΙΟ μάχης μετατράπηκε αεροσκάφος της Αir Ιndia που εκτελούσε πτήση Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα- Δελχί. Υπεύθυνος όμως δεν ήταν κάποιος «συνήθης ύποπτος» μεθυσμένος επιβάτης αλλά το πλήρωμα. Πιλότοι και αεροσυνοδοί έγιναν μαλλιά- κουβάρια όταν μία αεροσυνοδός κατηγόρησε έναν από τους συγκυβερνήτες για σεξουαλική παρενόχληση!

Σύμφωνα με τα ινδικά μέσα ενημέρωσης, πιλότοι και αεροσυνοδοί γρονθοκοπούνταν και βρίζονταν μπροστά στους 106 επιβάτες που παρακολουθούσαν σοκαρισμένοι. Φέρεται μάλιστα ότι άφησαν για κάποιο διάστημα κενό το πιλοτήριο και ότι ένας από τους πιλότους απείλησε να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο Πακιστάν, πάνω από το οποίο πετούσαν εκείνη την ώρα.

Οι καταγγελίες
Η Αir Ιndia ανακοίνωσε πως έθεσε σε διαθεσιμότητα δύο πιλότους και δύο μέλη του πληρώματος ωσότου να ολοκληρωθεί η έρευνα που έχει διαταχθεί, καθώς υπάρχουν «αμοιβαίες καταγγελίες». Απ΄ ό,τι φαίνεται ο καβγάς άρχισε πριν απογειωθεί το αεροσκάφος, στη διάρκεια του μπρίφινγκ που πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο του Σαρτζάν, στα ΗΑΕ. Σύμφωνα με την αστυνομία του Δελχί, μία 24χρονη αεροσυνοδός κατηγόρησε έναν συγκυβερνήτη ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά και πως όταν εκείνη αντιστάθηκε την έσπρωξε έξω από το πιλοτήριο.

Η 24χρονη μάλιστα φέρεται ότι έχει στο χέρι μώλωπες και τραύματα που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς της.
TΗΕ ΤΙΜΕS