ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΓΕΙΑ ΣΟΥ.


Ξεφτίλες!! Την ίδια στιγμή που ένας δικός μας κατάδικός μας δεκαεπτάχρονος βραβεύεται από την ΝΑΣΑ για τον σχεδιασμό αεροσκαφών της μεθεπόμενης γενιάς, οι Διόσκουροι, συνεπικουρούμενοι από τον δημόσιο λειτουργό και ατυχώς διοικητή της ΤτΕ Προβόπουλο και τους συν αυτώ προκατόχους του, παίζουν με το έλλειμμα! Λες και είναι μπαλόνι κι αυτοί παιδική χαρά. Το φουσκώνουν χάριν των λαϊκίστικων προεκλογικών τους εξαγγελιών λένε οι απελθόντες για τους νυν, το είχαν σκάσει για λόγους προεκλογικούς λένε οι επελθόντες για τους πρώην. Την ακριβή αλήθεια και όσο η στατιστική υπηρεσία είναι υποχείριό τους δεν θα την μάθουμε ποτέ. Κι αν ο Αλμούνια νομίζει πως θα βρει άκρη στο νήμα που τυλίγουν και ξετυλίγουν κατά τα συμφέροντα τού πολιτικού τους πλεκτού οι δύο τους, είναι βαθιά νυχτωμένος.




Γιατί η άκρη βρίσκεται στον οικονομικό λαβύρινθο του νεοελληνικού κράτους όπου ο Μινώταυρος της πραγματικής εξουσίας είκοσι χρόνια τώρα τσακίζει τα κόκαλα κάθε γενιάς, οι οποίες θυσιάζονται στο όνομα της μακροημέρευσης ορισμένων δυναστειών. Έτσι η διαχειριστική εξουσιοδότηση που παρέχεται δια μέσου των εκλογών, στους ενοίκους της βουλής και του Μαξίμου, κατ’ επίφαση μόνον είναι λαϊκή. Στην πραγματικότητα τους εκχωρείται υπό προϋποθέσεις προκειμένου αυτοί μέσω των μεταμεσονύκτιων κρυφών τροπολογιών στα ανήθικα νομοσχέδια, να εξυπηρετήσουν τον άπληστο Μίνωά τους. Τις πενήντα οικογένειες του τόπου. Τους τραπεζίτες για παράδειγμα που καθ’ υπέρβαση ακόμη και των κοινοτικών οδηγιών χρόνια τώρα απομυζούν με την ληστρική διαφορά των επιτοκίων καταθέσεων-χορηγήσεων, αλλά και την χρήση των προσοδοφόρων αστερίσκων στις συμβάσεις των δανειοληπτών, τα φυσικά και νομικά μικρο-πρόσωπα όλης της χώρας. Ώσπου τα εξάντλησαν και παρ’ όλ’ αυτά ήλθαν με το θράσος χιλίων πιθήκων ζητώντας δημοσίως δια των μαριονετών τους τα ρέστα. Από χθες. Ναι οι γελοίοι. Τα ρέστα. Οι εργολάβοι δημοσίων έργων από την άλλη που υποτίθεται ότι τα έργα τους αυτοχρηματοδοτούνται για να ........
κοστίζουν τελικά οι Ακτωράδες ή οι Χοφτιτάδες στο Ελληνικό Δημόσιο τα υπερτριπλάσια ή ακόμη και τα υπερπενταπλάσια ποσά από εκείνα της δικής τους συμμετοχής. Για να τα εκμεταλλεύονται στην συνέχεια αχρεωστήτως και αποκλειστικά αυτοί..


Σωτηρία για τον λαό δεν υπάρχει αφού της αφαίμαξής του έχει από καιρού προστεθεί και η παραγωγική απραξία. Εκτός ίσως μιας και μοναδικής. Της παραγωγής μυαλών. Όπως του δεκαεπτάχρονου, ο οποίος διέπρεψε παρά τις από κοινού φονικές επιθέσεις Διόσκουρων και κολεγιαρχών να εξαφανίσουν την δημόσια παιδεία από προσώπου γης. Να είστε καλά νιάτα μου και να μεγαλουργείτε κόντρα στα πολιτικά αναισθητικά που στην καλλίτερη περίπτωση σας θέλουν σερβιτόρους ή μούτσους και στην χειρότερη δούλους! Εθνική Ελλάδας νέων γεια σου και χαρά σου..

Eanrik@otenet.gr