ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ

Γράφει το ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

Εκεί στην ΕΡΤ ζουν ακόμα στην εποχή του Κουρασμένου, που τύφλα νάχει η αλήστου μνήμης ΥΕΝΕΔ σε προπαγάνδα. Προγράμματα για τη Ν.Δ., έκτακτες ειδήσεις με τον γνωστό γαλάζιο δημοσιογράφο, γιο της συζύγου πρώην αποπεμφθέντος υπουργού, που με συντριβή δηλώνει στους Έλληνες τηλεθεατές τα συμβαίνοντα στη Ν.Δ. ενόψει συνεδρίου, πολιτικές εκπομπές από πολυθεσίτες δημοσιογράφους για το νεοδημοκρατικό συνέδριο με ξεκατίνιασμα νεοδημοκρατών επιτυχόντων και αποτυχόντων πολιτικών, κόντρα άλλα ρεπορτάζ για την προεδρία της Ν.Δ. και έτσι πάει όλη η μέρα στην κρατική (!!!) ΕΡΤ.
Όλοι όμως αυτοί οι πλουσιοπάροχα αμειβόμενοι χλιδάτοι δημοσιογράφοι, που τους πληρώνουμε απαξάπαντες με τους φόρους μας, δεν τολμούν να κάνουν ένα αληθινό ρεπορτάζ ανάμεσα σε νεοδημοκράτες ψηφοφόρους ρωτώντας τους τί γνώμη έχουν για τους πολιτικούς τους, ποιοί και ποιές φταίνε για τη συντριβή του κόμματος τους. αν είναι στημένο το συνέδριο και η διαδικασία της διαδοχής, αν προσπαθούν να εκλέξουν αρχηγό παρά τη βούληση της λαϊκής βάσης;, αν, αν, αν.
Αφού την κάνουν που την ...........
.κάνουν την αβάντα στη Νέα Δημοκρατία οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, ας έχουν τα κότσια να κάνουν σωστό ρεπορτάζ . Το αφεντικό τους έπαψε να υπάρχει και δεν χρειάζεται να τον φοβούνται. Το πιθανότερο που πρέπει να φοβούνται είναι οι αγανακτισμένοι οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας, που θα τους πιάσουν στα γαλλικά και θα σπάσει το τηλεφωνικό κέντρο της ΕΡΤ από τις οργισμένες κλήσεις τους.