Το ότι Γιωργάκης αποδεικνύεται Γιώργος ενοχλεί !

Γράφει ο Λεωνίδας Ορφανουδάκης

Έγραψα χθες Καφετζή μου σε σχόλιο που κρέμασα στον πίνακα ανακοινώσεων του Καφενείου σου ότι …….

«Δεν είχε ούτε έχει καμιά σκασίλα ο λαός για το αν (θα είναι ή δεν θα είναι ο κ Σημίτης στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ). Όμως ο κ Πρετεντέρης και η παρέα του στο Μεgα βρήκαν ευκαιρία και έκαναν ξανά το παιχνίδι τους στον αποπροσανατολισμό των ψηφοφόρων από το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών .

Δεν είμαστε βλάκες και δεν περιμένουμε τίποτα από αυτούς , είναι κρίμα όμως που εκτίθενται άδικα μαζί τους και ένας δυό σοβαροί άνθρωποι που δείχνουν να μην υποτιμούν τη νοημοσύνη μας .

Πόση ώρα το έψαχνε ο κ Πρεταντέρη και δήθεν δεν το βρήκε , να πει το αυτονόητο , ότι ο Γιωργάκης του προέκυψε Γιώργος .» -



Σήμερα 12 9ου καθώς παρακολουθώ τα πρωινάδικα , ακούω τα σχόλια που γίνονται και βλέπω τον χρόνο που αναλώνεται στα πάνελ για στο θέμα της μη συμμετοχής του κ. Σημίτη στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ (δεν λέω για Αποκλεισμό του) άρχισε να κλονίζεται η εμπιστοσύνη μου στην αξία του μυαλού μου .

Εκτιμώ για πολλά τον κ Σημίτη αλλά και του........
καταλογίζω πολλά . Δεν νομίζω πάντως ότι για τον μέσο Έλληνα έχει καμιά ιδιαίτερη σημασία η μη συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ ,μολονότι ακούω και τα στελέχη της ΝΔ να του αποδίδουν σήμερα εύσχημα .

Γιατί όλος αυτός ο θόρυβος ;

Τι είναι που δεν καταλαβαίνω εγώ Γιώργο μου , καλέ μου Καφετζή και άρχισα να αμφιβάλω για το μυαλό μου . Μήπως ο κ Πρετεντέρης και οι άλλοι έχουν δίκιο και το ζήτημα είναι σοβαρότερο για το μέλλον του τόπου και του λαού από ότι νομίζω εγώ ; Μήπως τον αποκλεισμό Σημίτη θα πρέπει να σκέπτονται, πάνω απ` όλα , όταν θα προσέρχονται οι ψηφοφόροι στις κάλπες !

Ή μήπως ,για να επανέλθω στην αρχική μου υποψία ,το ότι ο Γιωργάκης αποδεικνύεται Γιώργος , ενοχλεί όσους θα ήθελαν να τον ελέγχουν και να τον ποδηγετούν αύριο ;