Συγκλονίζει το έγκλημα της μάνας στην Αλεξανδρούπολη


Ανατριχιαστικό έγκλημα συγκλονίζει την κοινωνία της Αλεξανδρούπολης. Νεαρή μητέρα σκότωσε το μόλις δύο ημερών βρέφος της καρφώνοντας στην καρδούλα του μία σύριγγα! Η παιδοκτονία σημειώθηκε προχθές, αργά το απόγευμα, μέσα στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης όταν η 30χρονη που είχε γεννήσει με καισαρική τομή, προφανώς ευρισκόμενη σε επιλόχειο κρίση, άρπαξε το νεογέννητο κοριτσάκι της και εξαφανίστηκε. Κάποια στιγμή οι νοσοκόμες αντιλήφθηκαν ότι μητέρα και μωρό δεν βρισκόντουσαν στο δωμάτιό τους. Εψαξαν να βρουν τη νεαρή γυναίκα στους διαδρόμους, αλλά δεν τα κατάφεραν, με αποτέλεσμα να ειδοποιήσουν την αστυνομία, άνδρες της οποίας άρχισαν έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Τελικά, λίγη ώρα αργότερα το άτυχο βρέφος βρέθηκε νεκρό σε ακάλυπτο χώρο του υπογείου του νοσοκομείου έχοντας μία βελόνα καρφωμένη στο σημείο της καρδιάς. Οι αστυνομικοί συνέχιζαν να ψάχνουν για την παιδοκτόνο, η οποία εντοπίστηκε μέσα σε τουαλέτα κοντά στο σημείο όπου είχε εγκαταλείψει το άψυχο κορμάκι του παιδιού της. Η γυναίκα, που βρισκόταν σε παραλήρημα, συνελήφθη αμέσως και οδηγήθηκε στη Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Από τη νεκροψία που έγινε στο ..........
.νεογνό προέκυψε ότι έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας, καθώς έφερε τραύμα στη θωρακική χώρα από αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο τραυμάτισε την καρδιά προκαλώντας το θάνατό του. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατροδικαστή Παύλου Παυλίδη, το αντικείμενο που χρησιμοποιήθηκε ήταν η βελόνα που υπάρχει στους ορούς, ενώ ο ορός που έφερε η μητέρα βρέθηκε κοντά στο νεκρό μωρό.
espresso