Το κτήνος βρυχάται - Η Εθνική στους 8


Γράφει ο Coach Carter


Σε ένα παιχνίδι με σχετικά μέτριο τέμπο,σετ παιχνίδι 5 εναντίον 5 και λίγα λάθη η εθνική επιβλήθηκε των πολλά υποσχόμενων Γερμανών 84-76 δείχνοντας ότι στη μέχρι τώρα διοργάνωση είναι η πιο σοβαρή ομάδα.
Με χαμηλότερο ποσοστό στα δίποντα αλλά χωρίς σκαμπανεβάσματα και κενά διαστήματα το παιχνίδι φάνηκε να είναι under control από την αρχή μέχρι το τέλος.Τι κι αν οι πιτσιρικάδες του Μπάουερμαν τα έβαζαν όλα παίζοντας σχετικά καλό μπάσκετ,πάντα όταν η διαφορά μειωνόταν υπήρχε ένας Σπανούλης,ένας Σχορτσιανίτης ή ένας Περπέρογλου που έκανε τη διαφορά και επανέφερε την τάξη.
Οι κοντοί όπως επανελημμένα έλεγε και ο Χατζηγεωργίου "χτυπούσαν στα αργά πόδια των ψηλών αντιπάλων" παίζοντας έξυπνα με διεισδύσεις αλλά και με υποδειγματικά pick 'n' roll και πάσες από την κλειδαρότρυπα.
Το καλό είναι ότι οι διεθνείς δεν άφησαν σε καμμία στιγμή το σπαστικό παιχνίδι των Γερμανων με τα πολλά φάουλ να χαλάσει το ρυθμό τους και διατηρώντας τη διαφορά σταθερά στους 8-10 πόντους κατάφεραν να φτάσουν σε μια φαινομενικά εύκολη νίκη.Η αλήθεια βέβαια είναι ότι τον.........
Η συνέχεια στην tvland