Πλακώθηκαν Τεν Κατε Σπυρόπουλος στον ΠαναθηναΙκό

Η ήττα φέρνει γκρίνια και στον Παναθηναϊκό βρισίδι. Χθες ήρθαν σχεδόν στα χέρια ο προπονητής και ο Σπυρόπουλος. Όλο το επεισόδιο εξελίχτηκε ως εξής:

Ο 55χρονος ολλανδός τεχνικός αρχικά είχε τετ α τετ με τον έλληνα διεθνή μπακ και τον Νοτιοαφρικανό Μπράις Μουν, στους οποίους έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις για τον τρόπο που αγωνίστηκαν απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Εν συνεχεία και ενώ συνομιλούσε με τον διευθυντή ποδοσφαίρου κ. Κώστα Αντωνίου, ο Σπυρόπουλος πλησίασε τον προπονητή του Τριφυλλιού και του είπε στα αγγλικά: « Εμένα δεν θα μου ξαναμιλήσεις έτσι. Κατάλαβες; ».

Ο κ. Τεν Κάτε φανερά σαστισμένος ρώτησε: «Τι είπες;Σε εμένα μιλάς;» , για να πάρει την απάντηση: « Αυτό που άκουσες ». Κάπου εκεί άναψαν τα αίματα, καθώς ο προπονητής έβρισε τον παίκτη, ο οποίος απάντησε στον ίδιο τόνο, ενώ κινήθηκε και απειλητικά προς το μέρος του. Μάλιστα χρειάστηκε η άμεση παρέμβαση του κ. Αντωνίου, ο οποίος συγκράτησε τον ποδοσφαιριστή, στέλνοντάς τον στα αποδυτήρια. « Φύγε από εδώ, πήγαινε στα αποδυτήρια » είπε ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Τριφυλλιού, αλλά η λογομαχία των δύο αντρών δεν είχε τελειώσει. « Είσαι τυχερός που μπήκαν στη μέση » είπε ο κόουτς Τεν Κάτε, με τον παίκτη να απαντά: « Εσύ είσαι τυχερός ». Εκεί το επεισόδιο έληξε, αλλά γίνεται αντιληπτό ότι το θέμα παραμένει ανοιχτό. Σήμερα ο Σπυρόπουλος δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή για την Κρήτη και την πρεμιέρα με τον Εργοτέλη, ενώ δεδομένη είναι η κλήση του σε απολογία, όπως και η επιβολή βαρύτατου προστίμου. Αν πάντως ο κ. Τεν Κάτε επιμείνει στη χθεσινή άποψή του ότι « δεν θέλω να τον ξαναδώ στην προπόνηση», τότε δεν πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο διακοπής συμβολαίου του παίκτη.

Διώξτε καλύτερα το Τεν Κάτε , πάρτε και ένα σεντερ μπακ, διότι αλλιώς από τον Νοέμβρη θα είστε εκτός πρωταθλήματος!!