Η Ντόρα θέλει τον «Ελ. Τύπο»

Κόντρα με Αλαφούζο κι άλλον έναν όμιλο!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης διεκδικεί τον «Ελεύθερο Τύπο» με έγγραφη πρόταση που κατέθεσε στα μέσα της εβδομάδας που πέρασε. Υπάρχουν βέβαια και άλλες τρεις, αλλά είναι προφορικές.
Φαίνεται δε ότι επείγεται να έχει απάντηση, γι' αυτό και, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκκαθαριστής ζήτησε... βοήθεια από ξένη ελεγκτική εταιρεία για να ολοκληρωθεί η πλήρης καταγραφή της οικονομικής κατάστασης της εφημερίδας.

Με γνωστές τις στενές σχέσεις με την Ντόρα (είναι κουμπάροι), η κίνηση του Μαρινάκη να πάρει τον «ΕΤ» είναι ξεκάθαρα πολιτική.

Και εντάσσεται στα σχέδια της Ντόρας για τη διαδοχή. Χρειάζεται Τύπο, εφημερίδα συγκεκριμένα, για να στηρίξει τις προσωπικές φιλοδοξίες της. Και για να μπορεί να έχει λόγο.

Το θέμα βέβαια είναι αν στη μάχη για την απόκτηση του «ΕΤ» ο Μαρινάκης θα είναι μόνος. Γιατί οι πληροφορίες λένε ότι ο Αλαφούζος δεν θα αφήσει να μπει άλλος στον κεντροδεξιό χώρο και να χάσει την αποκλειστικότητα που έχει σήμερα η «Καθημερινή». Πέραν δε του
Αλαφούζου, σύμφωνα με καλές πληροφορίες, για τον «ΕΤ» ενδιαφέρεται και άλλο συγκρότημα...

Θα έχει επομένως πολύ ενδιαφέρον η αναμέτρηση. Και η μάχη θα είναι σκληρή, δεδομένου ότι η Ντόρα έχει ανάγκη μιας δικής της εφημερίδας, που θα είναι και... φόβητρο απέναντι στις άλλες...


Και μην ξεχνάμε ότι ο Μαρινάκης ήδη έχει αποκτήσει κι άλλο ένα ισχυρό... λαϊκό όπλο, το.......
σημαντικό ποσοστό (25 με 30%) του Ολυμπιακού που αγόρασε από τον Κόκκαλη, ένα... όπλο που δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει...

Λέγεται δε ότι και ο Λαμπρινίδης συζητά να αγοράσει ένα 10% του Ολυμπιακού, οπότε θα κάνουν ένα ισχυρό δίδυμο για την Ντόρα!
ΠΗΓΗ