ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ


Γράφει ο Αντώνης Geman

Χρησιμοποιω μια και βρισκομαι κοντα στην σταση των Ανω Λιοσιων τον προαστιακο για να κατεβω στην Αθηνα Η στον Πειραια και καθε φορα νοιωθω ντροπη που γιαυτους που
μας κυβερνανε και βγαινουν στα καναλια να μας δειξουν τι? Κυριε Στυλιανιδη υπουργε των συγκοινωνιων κανε καμια βολτα με τον προαστιακο να δης τα χαλια μας και την πρωτη εικονα που αποκομιζουν οι ξενοι.
Καθε 15 λεπτα ερχετε απο το αεροδρομιο και φευγει για αεροδρομιο δρομολογιο του προαστιακου.Ολα ωραια μεχρι εδω.Ελα ομως που αν δεν βρης καποιον να ρωτησης
αντι για Κιατο θα βρεθεις στον Πειραια η και το αντιθετο. Κατεβαινουν οι τουριστες που ερχονται απο το αεροδρομιο και δεν βλεπουν ουτε μια ταμπελα που να λεει απο εκει παει για Κιατο και προς τα εκει για Αθηνα-Πειραια. Πινακες ηλεκτρονικοι δρομολογιων σβηστοι. Τα ρολογια μονιμα σταματημενα στις 12. (μεσημερι η μεσανυκτα αγνωστο).Τουαλετες κλειστες. Ανσανσερ εκτος λειτουργειας. Και αντε μπηκες στο σωστο τραινο για Πειραια και λες ας απολαυσω την διαδρομη. Ποια απολαυση?Των σκουπιδιων και των πλαστικων μπουκαλιων δεξια και αριστερα των γραμμων? Το τι σκουπιδι και τι βρωμα βλεπει κανεις ειναι να τρελενετε.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΥΤΡΙΝΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑ. Οσο για τον σταθμο ΛΑΡΙΣΗΣ αλλο χαλι εκει.Αν εχεις βαλιτσα αλοιμονο σου.Θα σου βγη η γλωσσα μεχρι να κατεβεις στο μετρο. Εκει που θαπρεπε ναχει κυλιομενες σκαλες εχει μονο σκαλια. Τα παντα εν σοφια εποιησαν.
Αδιαφορια για ΟΛΑ. Μονο λογια λογια λογια.