Ένστολοι Εργαζόμενοι δεύτερης κατηγορίας....


Για πολλοστή φορά η αντιμετώπιση που μας επιφύλασσε η κυβέρνηση ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ είναι επιζήμια για τα στελέχη του Λ.Σ.
Μετά τις παλινωδίες και τις αμφιταλαντεύσεις σχετικά με την καταβολή του εκλογικού επιδόματος, για πρώτη φορά αυτό φορολογείται και μάλιστα μόνο για το προσωπικό του Λ.Σ.
Η απουσία της πολιτικής ηγεσίας του ΥΕΝΑΝΠ στα προβλήματα του Λ.Σ. είναι για μία ακόμη φορά γεγονός.
Οι μεθοδεύσεις και οι προκλήσεις που γίνονται κατ’ εντολή του Υπουργείου Οικονομικών χρησιμοποιώντας την Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου στο ΥΕΝΑΝΠ ως «μακρύ χέρι», δεν πείθουν κανέναν και κυρίως τα στελέχη του Λ.Σ. που περίμεναν εδώ και 2 χρόνια την αύξηση των νυχτερινών από 6 σε 8, όταν αυτά τα έπαιρναν τα υπόλοιπα Σώματα Ασφαλείας από τον Σεπτέμβριο του 2007, που περιμένουν να πληρωθούν καθυστερημένα οδοιπορικά, πλεύσιμα κτλ. επί διετία και που διαρκώς αυτά περικόπτονται κατά το δοκούν.....
Θεωρούμε ότι δεν υπάρχει για εμάς ισονομία, αλλά απεναντίας έχουμε κάθε λόγο να καταγγέλλουμε την απαράδεκτη και δόλια στάση και συμπεριφορά της κυβέρνησης προς το Λ.Σ. και τα στελέχη του.
Αν πιστεύουν κάποιοι ότι το Λ.Σ. και οι εργαζόμενοι σε αυτό είναι αμελητέα και δευτερευούσης σημασίας υπόθεση, θα μας βρουν μπροστά τους εκεί που δεν το περιμένουν.
Δεν ανεχόμαστε πλέον καμία προσβλητική συμπεριφορά και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για κανέναν.
Η απάντηση στα παραπάνω ανήκει σε όλους μας