Μετά τον Κακά και ο Ρονάλντο στη Ρεάλ με 93 εκατ. ευρώ

Μυθική πρόταση 94 εκατ. ευρώ από τη Ρεάλ Μαδρίτης για την πώληση του Κριστιάνο Ρονάλντο ανακοίνωσε πως δέχτηκε και… αποδέχτηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η ακριβότερη –και προκλητικότερη στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία- μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου είναι από σήμερα γεγονός.

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο , η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε δεκτή την πρόταση της Ρεάλ, ύψους 80 εκατ. στερλίνων (93 εκατ. ευρώ) για τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχτηκε πρόταση-ρεκόρ ύψους 80 εκατ.στερλίνων από τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Έπειτα από αίτημα του Κριστιάνο -που εξέφρασε την επιθυμία να φύγει- και κατόπιν συζήτησης με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, η Γιουνάιτεντ αποφάσισε να δώσει στη Ρεάλ Μαδρίτης την άδεια να διαπραγματευτεί με τον παίκτη. Η υπόθεση αναμένεται να έχει καταλήξει ως τις 30 Ιουνίου. Ο σύλλογος δεν θα κάνει άλλο σχόλιο μέχρι νεωτέρας», αναφέρει η ανακοίνωση του αγγλικού συλλόγου.

Έτσι, μετά την απόκτηση του Κακά, η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης τινάζει την μπάνκα στον αέρα με τη μεταγραφή του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον κόσμο για το 2008.

Ας δούμε και μερικά Hilights απο τον Ρονάλντο