ΑΛΕΚΑ Η ΑΠΑΙΧΤΗ

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

Hardcore Αλέκα σήμερα από τη ΝΕΤ. Την πάλεψε την ιστορία στην συνέντευξη της με τον κ. Κοττάκη. Και ο δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης, ως ευγενής και ιπποτικός οικοδεσπότης δε θέλησε να τη φέρει σε δύσκολη θέση. Δεν είθισται να κοντράρονται από δημοσιογράφους της κρατικής τηλεόρασης οι αγαπημένοι της κυβέρνησης και κακά τα ψέματα η κ. Παπαρήγα είναι ένα από τα εκλεκτά τέκνα της σε βαθμό που δείχνει τόσο σωστή πολιτικά συμπεριφορά απέναντι στη Ν.Δ. όσο και ένας βουλευτής επαρχίας της Ν.Δ. που πασχίζει να ακούσει ένα μπράβο από τον αρχηγό του κόμματος. Σου περνά από το μυαλό μήπως η κ. Παπαρήγα πάει να διεκδικήσει την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας κόντρα στη Ντόρα και τον Σαμαρά. Ας είναι. Ανθρώπινες αδυναμίες είναι αυτές.
Σταχυολογήσαμε μερικά σημεία από τη συνέντευξη της. Ακολουθώντας τη γνωστή τακτική του συμψηφισμού του ΚΚΕ στην παλιά λογική του «Τί Παπάγος Τί Πλαστήρας» ρίχνει στο ίδιο τσουβάλι την πολιτική της κυβέρνησης και την πολιτική του ΠΑΣΟΚ.
1. Για παράδειγμα, Υποκλοπές, Απαγωγές Πακιστανών από Πακιστανούς με δήλωση από τον μετρ του είδους Πολύδωρα, κουμπάροι, υπόθεση Ζαχόπουλου με DVD, Oμόλογα, Aσφαλιστικό, Καλπονοθεία στη Βουλή, Βατοπέδι, Απογραφή και Κλείσιμο Βουλής για παραγραφή έγιναν ομού από Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση... Σουρεαλιστικό πολιτικό τοπίο από το κόμμα του Σοσιαλιστικού ρεαλισμού που δείχνει να το έχει πλήξει μια ιδιότυπη πολιτική άνοια.
2. Κάνει άνοιγμα στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ με τον οποίο δεν έχει τίποτα όπως δηλώνει. Αντίθετα μας είπε ότι υπάρχουν ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ που συντάσσονται μαζί της στα συλλαλητήρια του ΕΟΚ και ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ!!!. Αυτό είναι πολύ σοβαρό γιατί ή γιωτάδες είναι οι άνθρωποι που τρώνε μέντες ή της κάνουν πλάκα ότι είναι πασοκτζήδες αφού όπως όλοι οι Έλληνες και οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ υποφέρουν από ανεργία, ανασφάλεια, έλλειψη περίθαλψης, χαμηλές συντάξεις, και το μόνο που δεν τους απασχολεί είναι να τα βάζουν με το ΝΑΤΟ και την ΕΟΚ. Μη μας κουλάνετε τώρα κ. Παπαρήγα μας. Ξαφνικά βρήκε το ΚΚΕ το εντοπιστικό μηχάνημα Πολιτικών Νεφελίμ και Ελοχίμ που ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ και κινούνται μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ? !!!. Ακόμα και ο Στάλιν θα σας ανακαλούσε στην τάξη.
3. Αναφορικά με τον «αντικομμουνισμό» ισχυρίσθηκε η γραμματέας του ΚΚΕ ότι υπάρχει συνεννόηση μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ, το οποίο έχει βάλει η Νέα Δημοκρατία να κάνει την ........
«βρώμικη δουλειά» όπως είπε χαρακτηριστικά και άφησε να αιωρείται ότι πίσω από το όλο σχέδιο βρίσκεται το State Department που δεν θέλει ισχυρό ΚΚΕ και ζητά έλεγχο των οικονομικών του (και δεν του φαινότανε του μπαγάσα του Ομπάμα και της Κλίντον ότι έχουν αντιΚΚΕμανία)!!!.
4. Και επειδή έχουμε Ευρωεκλογές ο κ. Κοττάκης έκρινε ότι επειδή είναι φίλαθλος, και μάλιστα του Παναθηναϊκού, έπρεπε να τη ρωτήσει για τον τελικό του Champions League μεταξύ Barcelona και Manchester United. Η κ. Παπαρήγα άρχισε να κάνει ποδοσφαιρική ανάλυση υποστηρίζοντας ότι η θέση του μέσου σε μια ομάδα είναι η πιο σημαντική κλπ κλπ. Τύφλα να΄χει ο Τα Πανταόλας, κατά κόσμο Αλέφαντος, που την έχει βάψει, κατά το κοινώς λεγόμενο, από την περισπούδαστη ανάλυση της κυρίας Παπαρήγα.
Ευτυχώς οι Ευρωεκλογές που είναι μόλις 7 Ιουνίου και όχι αργότερα, γιατί θα τρέχαμε όλοι μας για περούκες από το καράφλιασμα που θα μας προκαλούσε ο πολιτικός λόγος που αρθρώνεται από τον Περισσό, και ο οποίος έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια του.