Και επίσημα ο Κετσπάγια έπιασε λιμάνι

Ο Τμούρ Κετσπάγια θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο νέος τεχνικός των "ερυθρόλευκων", όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο Σωκράτης Κόκκαλης.

"Έχω συναντηθεί μαζί του και έχω μια πολύ θετική γνώμη για τη συνεργασία μας. Είναι ένας νέος άνθρωπος που θέλει να πετύχει τους ίδιους στόχους που έχει και η ομάδα. Θα τον στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Δεν είναι μια ευκαιριακή απόφαση" είπε ο Σ. Κόκκαλης για τον Κετσπάγια, τον άνθρωπο που απέκλεισε ως προπονητής της Ανόρθωσης τον Ολυμπιακό από το Champions League.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού προανήγγειλε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου για ποσοστό μέχρι 40%, με τον ίδιο να κρατάει το 49% και το υπόλοιπο να ανήκει στον Ερασιτέχνη.

Επίσης, χρέωσε στον Ερνέστο Βαλδέρδε την ευθύνη για τη λύση της συνεργασίας με την ομάδα και αναφέρθηκε με σκωπτικό τρόπο στον Ισπανό τεχνικό.

"Πότε θα ξαναδεί το πράγμα που έζησε στον Ολυμπιακό; Και πότε το εκτίμησε; Αργά. Θα έπρεπε να το έχει καταλάβει νωρίτερα και να ασχοληθεί με τα νέα παιδιά του Ολυμπιακού. Ότι είμαι Ολυμπιακάρα και τα δάκρυα τα έχουμε ξαναδεί. Επιτρέπεται ο Ολυμπιακός να χάνει με 3-0 από την Ανόρθωση και να αποκλείεται; Κανονικά θα έπρεπε να είχα διώξει τον κύριο Βαλβέρδε την επόμενη μέρα" είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ.