Απόπειρα ληστείας εξελίσσεται σε επιχείρηση διάσωσης του κλέφτη.

Γράφει Ο Αλκιμος
Η "ατυχία" ενός κλέφτη στην Αυστραλία και η .αναβαθμισμένη μέθοδος των ελλή-νων "συναδέλφων" του.
.
Ένας άνδρας στην Αυστραλία επιχείρησε να ληστέψει εργο-στάσιο στο Σίδνει, αλλά εγκλωβίστηκε στην απότομη στέγη του, η οποία μάλιστα γλιστρούσε εξαιτίας της βροχής. Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής που επί τρεις ώρες προσπαθούσαν να κατεβάσουν τον......
επίδοξο κλέφτη από τη στέγη του τριόροφου εργοστασίου καθώς ήταν πολύ επικίνδυνη η προσέγγιση.
Οι πυροσβέστες επιχείρησαν να τον κατεβάσουν, αλλά δεν κα-τόρθωσαν να τον φτάσουν.
Στη συνέχεια, ένα δεύτερο όχημα της πυροσβεστικής με μεγα-λύτερη σκάλα έσπευσε στην περιοχή, ενώ ελικόπτερο της αστυ-νομίας πετούσε πάνω από το εργοστάσιο και έριχνε φως στη στέγη.
Η επιχείρηση διάσωσης στέφθηκε με επιτυχία και ο άνδρας συ-νελήφθη.
.
Πάνω του βρέθηκε "πλήρης εξοπλισμός" διάρρηξης, που ωστό-σο δεν χρησιμοποιήθηκε.
.
Στην Ελλάδα στο μεταξύ το «επάγγελμα» έχει .αναβαθμιστεί!
.
Εδώ δεν αρκεί να κλειδώνει πλέον κανείς τις πόρτες όταν φεύ-γει από το σπίτι του. θα πρέπει να το δένει και με αλυσίδες ασφαλείας, όπως τα ποδήλατα.
.
Από τον τύπο μαθαίνουμε σήμερα ότι κλέφτες σήκωσαν όχι α-πλά το εσωτερικό αλλά το ίδιο το σπίτι. Πρόκειται για ένα λυόμενο 60 τετραγωνικών, στη Ραφήνα, το οποίο έκανε κυριο-λεκτικά φτερά! Άγνωστοι το φόρτωσαν με γερανό σε φορτηγό και εξαφανίστηκαν, χωρίς οι περίοικοι να αντιληφθούν το πα-ραμικρό.
.
Την καταγγελία έκανε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος πήγε ενόψει καλοκαιρινών διακοπών, να το καθαρίσει, ωστόσο, το σπίτι μαζί με τον οικιακό εξοπλισμό του, δεν ήταν πλέον στην θέση του.
.
Και εις ανώτερα.
Απο alkimos