Τα αποτελέσματα στην ΕΣΗΕΑ..

Πλήρης παράνοια!

Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Για την εκλογή ενός στελέχους της Κεντρικής Τράπεζας στο διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ σύρθηκε κάθιδρο το σώμα των δημοσιογράφων σε μια διήμερη εκλογική περιπέτεια. Πρόκειται για τον υπεύθυνο Τύπου της Τράπεζας κ Κουμπιά στο πρόσωπο του οποίου εκφράζεται η.. σαρωτική αλλαγή (!) την οποία ευαγγελίζονταν προεκλογικά οι «επαναστατημένες» παρατάξεις των συνιστωσών της Συσπείρωσης, (Συνασπισμός), Financial Crimes, ( ημιαναρχοαυτόνομοι), και Μαχόμενη Δημοσιογραφία, (ΚΚΕ). Οι παρατάξεις που συστεγαζόμενες κάτω από τον ίδιο εφιάλτη το «Συνδικάτο Τύπου» και με αφορμή την περίπτωση της ύποπτης διαχείρισης του Ζαζοπουλειακού DVD από τον πρωθυπουργικό σύμβουλο τύπου κ. Αγγέλου, διεκδικούσαν επιθετικά την αφαίρεση της δημοσιογραφικής ιδιότητας όλων όσων εργάζονταν σε γραφεία τύπου, επιδιώκοντας ουσιαστικά την κατάργηση θέσεων εργασίας! Αυτές οι ίδιες είναι που σε μια νοσηρή επίδειξη επαγγελματικού αμοραλισμού έκαναν υποτακτικά χώρο σε έναν από αυτούς, τον κ. Κουμπιά, να διέλθει το κατώφλι του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ, αρκεί να αποδεκατιζόταν η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων (Πατριωτικό ΠΑΣΟΚ) η οποία πρόβαλε και θα εξακολουθεί να προβάλει σθεναρή αντίσταση απέναντι στους επίβουλους των ασφαλιστικών μας ταμείων. Δυστυχώς η ανίερη αυτή συμμαχία της.. «αντικαπιταλιστικής βαρβαρότητας», συνεπικουρήθηκε και από το επίσημο "σοσιαλιστικό" (!) ΠΑΣΟΚ (λέγε με Χυτήρη ) που συντασσόμενο με την εργοδοτική λογική του Συνδικάτου Τύπου για την απαλλαγή των εργολάβων από την καταβολή των ασφαλιστικών τους εισφορών, επιδοτούσε παρασκηνιακά την παράταξη του τραπεζικού αχυρανθρώπου!!!!!!!!!!!!


Έτσι και με βάση τα ως τα τώρα αποτελέσματα οι συσχετισμοί των συνδικαλιστών δυνάμεων ως προς τις θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου στην ΕΣΗΕΑ πλην της απώλειας μιας θέσης από την Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων την οποία κατέλαβαν οι της Δημοσιογραφικής Ενότητας του συστημικού κ. Κουμπιά, παρέμειναν σταθερά οι ίδιες. Η παράταξη του κ. Σόμπολου κράτησε τις τέσσερις έδρες της, οι Συνιστώσες των Συσπειρώσεων τις τρεις που ήδη κατείχαν από τα πριν, η Μαχόμενη Δημοσιογραφία (ΚΚΕ) τις δύο που επίσης διέθετε και στο προηγούμενο Δ.Σ. και από μία η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων (δύο κατείχε στο προηγούμενο Δ.Σ.) και η Δημοσιογραφική Ενότητα. Τώρα αν απορείτε γιατί πολιτικές παρατάξεις μιας απολύτου μειοψηφικής έως και μηδενικής ισχύος στην κοινωνία εμφανίζουν μεγαλειώδη ποσοστά στην ΕΣΗΕΑ απευθυνθείτε στα μαύρα ταμεία των μεγαλοεργολάβων. Εκεί θα σας εξηγήσουν το πώς και το γιατί.


Να που όμως αυτού του τύπου οι επιμιξίες παράγουν τέρατα. Ένα από αυτά θα μας προκύψει στον πολιτικό χώρο του ΠΑΣΟΚ για το οποίο η διάσπασή του στον Τύπο είναι πλέον γεγονός. Κάτι που το ακριβό αντίτιμό του σύντομα θα κληθεί να καταβάλει ο πρόεδρός του κ .Γεώργιος Παπανδρέου αφού το χρεώνεται προσωπικά. Ένα δεύτερο είναι εκείνο που θα κληθεί να πληρώσει πολιτικά το ΚΚΕ, στην περίπτωση που οι της Μαχόμενης Δημοσιογραφίας εκπρόσωποί του, συνυπάρξουν με τους άσπονδους εχθρούς τους στην σύσταση μιας ευκαιριακής πλειοψηφίας. Δηλαδή. Τις Συσπειρώσεις του Συνασπισμού, αλλά και τον Τραπεζικό αχυράνθρωπο ο οποίος στηρίχθηκε στον τυχοδιωκτισμό του μιαρού εκσυγχρονισμού και σε εργοδοτικούς εγκαθέτους για να εκλεγεί.. Κι αυτό επειδή τόσο οι κόκκινοι χμερ όσο και οι ροζ επαναστάτες έσχιζαν και δικαίως στην περίπτωση αυτή τα ιμάτιά τους πως είναι ανήθικο να είσαι κριτής και κρινόμενος ταυτόχρονα. Δηλαδή να διαχειρίζεσαι το ρεπορτάζ των τραπεζών και εκ παραλλήλου να κατέχεις μία θέση υπευθύνου σε μία, και μάλιστα την κυρίαρχη, από αυτές. Αν λοιπόν όλοι αυτοί παρά τις μεταξύ τους πολιτικά και επαγγελματικά χαοτικές διαφορές ομονοήσουν, πάνε περίπατο όλα τα προσχήματα, για να αποκαλυφθεί ο ηλίου φαεινότερος σκοπός τους. Η καθολική άλωση των ταμείων με την ταυτόχρονη σύνθλιψη της ενημέρωσης στις πρέσες των τσιφλικάδων του Τύπου.

Ευγένιος Ανδρικόπουλος
eandrik@otenet.gr